08-06-2009, 08:47
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez leo
Ja naprawdę obserwuję moich zawodników, wierzcie mi. Zarzucają mi, że nie byłem na meczu Wisła - Legia, ale zawodników z tych drużyn przecież doskonale znam. Boguski, Brożek i Roger przecież są przeze mnie powoływani, znam ich doskonale! Czy muszę ich koniecznie zobaczyć w spotkaniu Wisła- Legia? Bądźmy poważni. Czy to coś zmieni?
|
A rogera forme widziales?
Cytuj:
W prasie - nie tylko polskiej - pojawia się coraz więcej sugestii, że będzie Pan dyrektorem sportowym Feyenoordu Rotterdam.
leo:- W prasie pojawiają się różne sugestie. Tak wiele bzdur o mnie napisano, choćby to, że kupiłem sobie dom na Mazurach. W ubiegłym tygodniu zrobiono zdjęcie, jak przejeżdżam samochodem przez podwójną linię na ulicy. Super! Napisano, że jeżdżę jak kamikadze, a ja tylko chciałem wjechać na mój parking, więc co miałem zrobić, skoro ta linia od zawsze tam jest. Ale dla prasy, to jest wielki news! Tylko to ich interesuje! Mają radochę i wielką historię na całą stronę. Jednak jakoś nie znajduję w gazetach informacji o potrzebie stworzenia nowego systemu szkolenia młodzieży. Naprawdę, czasami aż chciałoby się zapłakać. Zewsząd słyszę różnych mędrców, a to Tomaszewskiego, a to Bońka, który niczym Mahomet z góry udziela wskazówek. Siedzi sobie we Włoszech i woła: halo, słuchajcie, Beenhakker to kłamca i Pinokio. Później schodzi z góry, jedzie nad jezioro i spokojnie popija koktajl. Czy to jest poziom, na którym powinniśmy prowadzić rozmowy? Czy tak powinno się rozmawiać o futbolu? To samo dotyczy sfrustrowanego Tomaszewskiego... Czy kogokolwiek w tym kraju jeszcze interesuje to, co on ma do powiedzenia? Czy ktokolwiek traktuje go jeszcze poważnie?
|
Winny się tłumaczy. Leo nie jest wielkim trenerem. Jedyne co jest u niego wielkie to kontrakt. Skale trenera określa się po wygranych meczach na dużych imprezach. Sklepać 10:0 San Marino to ja bym umiał. A co do powołań to sądzę, że moja stara mogłaby się teraz załapać do kadry Leo.
Oryginalnie napisane przez Pieczara
No, chyba mam...
|
http://www.koniecpzpn.pl/
HALA MADRID!
|
|
|