Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mamtszynogi
no tak,zobaczyles moj 1 post w ktorym po tobie pojechalem to juz jestem pozorantem "udajacym" kozaka
phi
nie mam mozgu ? czy to ze mam kiepskie oceny w szkole to znaczy ze nia mam mozgu ?
pamietaj ze jest jeszcze takie cos jak "zyciowa madrosc" ktora nie polega na podlizywaniu sie nauczycielom i umiejetnosci sciagania na sprawdzianach.
plany na przyszlosc wrecz przeciwnie-mam i to wielkie
"musisz wyżyć się na dzieciach zabierając im cukierki"-wystarcza mi unikanie wzroku na ulicy/w autobusie/w szkole takich brudasow jak ty,nei wiesz nawet i pewnie nigdy sie nie dowiesz jakie to zajebiste uczucie kiedy patrzysz sie pedalkowi w gladnach z dlugimi wlosami w oczy a on trzyma wzrok na "bucikach" a przyjdzie potem taki jeden z drugim na forum tibi.pl i pisze komentarze typu "bezmuskie dresiaze z lysymi gloffami!!!!!"
zabijasz w sobie syndrom małego siurka i czujesz się bosski  gz
no,jezeli wiesz jakie dokuczaja mi "syndromy" po 1 poscie to gz panie z perspektywami z muskiem kozaka przez neta xd
|
no nie stety ale w tamtym poście nie pojechałeś po mnie, jak również i w tym... "brudasy" hmmm jestem ciekaw ile lat nosisz na sobie ten sam dres...
jak ktoś tam up już napisał prubujesz wszędzie być fajny... może jesteś fajny wśród swoich kozaków na wsi ale wierz mi że więkrzość społeczeństwa się z was śmieje, i taka jest prawda. "wzrok na buciki"... nie ma to jak dziecko które sie "Ziomka" naoglądało
btw. nie jestem metalem czy jak to ty tam określiłeś "brudasem" ale nie nawidze osób które ubiorą dres, i udają niewiadomo kogo, czyli poprostu zwykli pozoranci (80% dresów)