Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luker's
ludzie dajcie se spokój on ma jeszcze 4 punkty do bana... poczekajcie to się zamknie...
|
Wygasly

no to zacznie sie nabijanie postow wohoo ...
Cytuj:
A ja proponuję przenieść wymianę poglądów na PW lub inne forum, z dala od "questo-sceptyków". Niech ich gra opiera się na dążeniu do zdobycia uznania kolegów wysokim lvlem i prezentowania na tym forum kolejnych osiągnięć z napisem "You advanced in...". Niech mądrzejsi ustąpią
|
Eh ... to moze glupie pytanie sugerujace ze ktos cos wie ale nie powie tego wprost niech np. ameriov tez rozsyla na pw .. ?
Ja tam lvla praktycznie nie bije na rooku wbije 20 .. moze bo taki wystarczy do trapowania jako tako .. wiec jesli mialbym sie juz czyms chwalic to liczba ztrapowanych noobow / bottow / rookstayerow.
Nawet jak ci pseudo madrzejsi za jakich uwazasz Pana Kloca itd. ustapia to zaraz znowu wyjada z glupim cos sugerujacym pytaniu / screenem czy czyms podobnym , w stylu "czy wiecie do czegos sluzy xx item ktory wypadl mi z ASa ".. my znowu zaczniemy "spamowac" ze nie ma dowodu i żądać powrocenia do rzeczy na ktore sa dowody i sa scisle zwiazane z tematem wy zaczniecie pi**** ze jestemy idioci spamerzy trolle , nic nie wnosimy do tematow wypowiadamy sie jak experci i gowno wiem ... i kolko sie zatacza ...