Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2009, 15:46   #4465
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luker's Pokaż post
ludzie dajcie se spokój on ma jeszcze 4 punkty do bana... poczekajcie to się zamknie...
Wygasly no to zacznie sie nabijanie postow wohoo ...

Cytuj:
A ja proponuję przenieść wymianę poglądów na PW lub inne forum, z dala od "questo-sceptyków". Niech ich gra opiera się na dążeniu do zdobycia uznania kolegów wysokim lvlem i prezentowania na tym forum kolejnych osiągnięć z napisem "You advanced in...". Niech mądrzejsi ustąpią
Eh ... to moze glupie pytanie sugerujace ze ktos cos wie ale nie powie tego wprost niech np. ameriov tez rozsyla na pw .. ?
Ja tam lvla praktycznie nie bije na rooku wbije 20 .. moze bo taki wystarczy do trapowania jako tako .. wiec jesli mialbym sie juz czyms chwalic to liczba ztrapowanych noobow / bottow / rookstayerow.

Nawet jak ci pseudo madrzejsi za jakich uwazasz Pana Kloca itd. ustapia to zaraz znowu wyjada z glupim cos sugerujacym pytaniu / screenem czy czyms podobnym , w stylu "czy wiecie do czegos sluzy xx item ktory wypadl mi z ASa ".. my znowu zaczniemy "spamowac" ze nie ma dowodu i żądać powrocenia do rzeczy na ktore sa dowody i sa scisle zwiazane z tematem wy zaczniecie pi**** ze jestemy idioci spamerzy trolle , nic nie wnosimy do tematow wypowiadamy sie jak experci i gowno wiem ... i kolko sie zatacza ...

Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 08-06-2009 o 15:48.
Beh0lder jest offline   Odpowiedz z Cytatem