Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2009, 15:56   #268
Koxiu
Użytkownik Forum

Koxiu's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: I** V***
Poziom: 270
Poziom mag.: 87
Domyślny

Doslownie mam tak samo jak TY. Moim zdaniem nie potrafisz iterpretowac pisanego tekstu. NIe chodzi mi o ich chwalebne cele lecz o ambicje ze bez ambicji nic by nie bylo nie bylo by Polski medali itd.... tak samo ja mam ambicje w grze w przeciwienstwie chyba do Ciebie i zawsze chce byc nr 1. Poza tym dobre jaja robisz mowiac ze bocilem na frostach... pewnie wtedy gdy przez 2 tyg nonstop z Immortalem expilismy na frostach albo POI? czy wtedy kiedy z Dahzem + Aixai Druidem na POi albo frosty ? lacznie tak wbilismy z 30 lvli.... pomagajac chlopaka wyrobic sie w terminie na POI. To ze nie pisalem na GC "Heeej sluchajcie expie na frostach" to nie znaczy ze czlowiek boci. Wiec ogarnij sie bo wrecz sie osmieszasz. Czy inni ciagle pisali cos na GC bo moim zdaniem tylko nooby co nie maja robic z czasem pisza na GC jak ktos cos juz robi to powinien robic dokladnie a gadanie tylko rozprasza i zajmuje czas. Chcialbym widziec twoja mine jak kiedys komus zarzucisz uzywanie bota poczym cala gildia Cie wysmieje bo takie sa prawdziwe servery. Zanim odpowiesz na moje pytania przeczytaj je 2-3x bo zle je interpetujesz. A apropo plebsu odnies to do swojej postaci w tibi. CHODZI TU O TO ZE NIC NIE WIESZ O ZYCIU MOJEGO CHARA A PIERDOLISZ GLUPOTY CIAGLE!! pokazalem Ci screena takiego jak chuj z dowodem ze nie mialem bana za bocenie ale ty dalej swoje, OGAR chlopcze!

prosze to moja rozmowa z hakerem taki screen poslalem tez do CipSoftu.

JAK ZWYKLE MUSZE CI WSZYSTKO POKAZYWAC? ZACHOWUJESZ SIE JAK 5 LATEK TO SA MOJE PRYWATNE SPRAWY ALE WIDZE ZE NIE ZAMKNIESZ MORDY POKI NIE POKAZE CI WSZYSTKIC DOWODOW ZE NIE MASZ RACJI!?

Mam zrobic Ci jeszcze screeny maili z CIPami? ktorych bylo z 15 czy nie?

Przy czytaniu wielu postow zwroc uwage na takie rzeczy jak ( Przenosnia Aluzja Ironia) wtedy bedziesz mogl poprawnie itnerpretowac wszystko co zostalo napisane.

Co do manipulacji uczuciami wlasnie mam swoje uczucia i pierdoli mnie to jak ktos powiewa jak na wietrze z jednej strony obrabia plecy VS a z drugiej strony potem sie do nich tuli. Wiec wyrazilem sie jasno co mysle o takich ludkach.

Co do Kyyuo to nigdy mi sie nie zalil na VS i nigdy nie mowil ze on to by zrobil tak i tak a jak przyszlo do wojny to jest bierny. On zawsze byl neutralny mial swoje zdanie ktore szanuje i rozumiem go. Tak samo Luke rozumiem i szanuje. Ale wystarczylo mi tak powiedziec a przypomnij sobie sytuacje 2 miechy temu co zabilismy Shakuro to Airesan i doslownie wszyscy mowili ze dajda do war ze ubija tyle ludzi to tamto ze nie lubia tego tamtego i jak sie zachowali? Chodzi mi o ich zachowanie i chce by wiedzieli co o nich mysle. Bo za pewne sprawy w zyciu mozna dostac ostry wpierdol. Pewien koleszka specjalnie pojechal na slask by wpierdolic gosciowi co byl jak recznik na wietrze.... dostal 3 miechy zawiasow ale oplacalo sie bo w zyciu trzeba ponosic odpowiedzialnosc za slowa!

@@@@@@
KYYUO

Pawel ja rozumiem Ciebie i nie bede obrazony, przecie zawsze rozmawiamy i nie boimy sie wyjawic wlasnego pogladu. Znam Twoja sytuacje Ty znasz tez moja. Ty wiesz co to ambicja pokazales nie raz expiac i rywalizujac z innymi juz nie bede pisal z kim. Ale najwazniejsze jest to ze mimo roznych pogladow mozna zachowac twarz i byc jak czlowiek. Pawel jestem z Toba i nie chce walczyc przeciw Tobie.

@@@@@@
Out of topic

Zakladajac gildie z Neo mielismy stworzyc gildie ktora pojdzie ramie w ramie. Z zamknietymi oczami pojdzie za liderem itd itp. Takie sa najlepsze i najmocniejsze gildie tacy sa tez VS. Niestety nam nie wyszlo nie wiem na jakich serverach grali niektorzy ludzie ale o rzadzeniu serverem ogarnianiu i pvp to niektotym czasem sie tylko snilo. BTW. Gdyby nie to ze to jest premia wiekszosc z naszej gildi nie mialaby nawet 100lvl. PA, zajete respy itd... Byli ludzie co mieli charakter tutaj to byla rodzinka San~ oraz Dahzo i Bendah bylo nas lacznie 7 osob + pare noobkow ale to byli ludzie z charakterem i jakby ktos lecial na dno reszta by sie rzucila by mu pomoc. Teraz jest inaczej

@@@@@@
Szanuje innych poglady i nie kaze nikomu wejsc do war ale w*****li mnie ludzie ktorzy 2 miechy temu pierdolili na GC ze dojda do war zabija tyle osob posypia sie fragi wkoncu spuszcza wpierdol VS a obecnie udaja ze nie wiedza o co chodzi ze tej rozmowy nie bylo. I to kieruje przedewszystkim do nich. BYlo to z 9-10 osob wiele 100+

@@@@@@
Co do moich charow to wiekszosc z nich sprzedalem bo to jest dobry biznes. Dostalem tez deleta za lurowanie DLi na POI to jesli chodzi o SECURE zaraz poszukam Screena jesli znow bedziesz cos zamulal mi. Moge sie poszczycic wieloma postaciami na roznych serverach z dosc wysokimi lvlami ale po co? to jest Premia i jestem 154 EK Gara FLame. reszta nie powinna was obchodzic cos sie czasem wymsknelo ale to wszystko.

Like Bush and Saddam, I'm a find out
Where Em Laden's hiding and bomb him first
It could be much worse, I could be hotter than yo scrubs
Mask and glove, gun hot from burnin ass up
We gon' clap back, we gon' clap back
~~Let's take 'em to war niggaz!~~

Ostatnio edytowany przez Koxiu - 08-06-2009 o 16:14.
Koxiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem