Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2009, 17:34   #4468
RookeR
Użytkownik Forum

RookeR's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder Pokaż post
Zakladajac ze ten quest ma jakies tam powiazanie z fabula to jest kompletnie nie logiczne . Z punktu widzenia fabuly nie ma czegos takiego jak postac na mainie , na rooku ... wiec pomysl troche zanim cos napiszesz.
Polemizował bym. Grając na rookgaardzie gracz od pierwszej chwili wie że po zdobyciu pewnego doświadczenia (8 lvl) wyrocznia przeniesie go na kontynent. Wystarczy porozmawiać z npc o mainlandzie i zaraz usłyszymy o nim kilka ciekawych historii (lub przeczytać księgę o miastach w bibliotece na rookgaardzie). Rookgaard nie ma nic wspólnego z mainem?
Fail. Nie którzy npc mają "korzenie" z mainlandu (ba, nawet z niego powrócili patrz Amber). Postać na rookgaardzie, postać na mainie nie ma nic wspólnego? Hmm... Obie postacie zaczynały na rookgaardzie?

Zresztą, po co ja będę Ci to tłumaczył skoro zaraz po moim poście pojawią się twoje "mondroźci"*
Cytuj:
W ZADNYM POSCIE NIE NAPISALEM NIC CO MOGLOBY SUGEROWAC ZE COS WIEM NA TEN TEAMAT. Pisze tylko ,ze chce dowodow . Czy to juz oznacza ze wymadrzam sie jak ekspert w tej dziedzinie ? ;s
Oj nasz panie i władco, wybacz jak mogliśmy nie podać Ci gotowego spoila abyś mógł mieć miecz karbowany jak frytki i nim ciachać minosy. No jak mogliśmy.
* Błędy ort. specjalnie.

@Wszyscy chcących dowodów

Radzę przeczytać kilka razy wypowiedzi Pana Klocka na temat questów. (Jeśli nie potraficie czytać ze zrozumieniem, a tak właśnie sądzę to poproście rodziców/opiekunów prawnych) Tam macie odpowiedź.

Obiecuje już się nie "wymądrzać" w tym temacie, gdyż niektórym moje wypowiedzi działają na nerwy. No i mądrzejszy ustępuje. See you soon. (Wrócę jak nie którzy otrzymają bana)

Edit:
Cytuj:
Kiedyś was nie było. Mam wrażenie, że wtedy było lepiej...
I agree.

Pozdrawiam RookeR.

Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj

Ostatnio edytowany przez RookeR - 08-06-2009 o 17:37. Powód: Bo zupa była za słona. :-)
RookeR jest offline   Odpowiedz z Cytatem