Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2009, 18:47   #4470
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RookeR Pokaż post
Polemizował bym. Grając na rookgaardzie gracz od pierwszej chwili wie że po zdobyciu pewnego doświadczenia (8 lvl) wyrocznia przeniesie go na kontynent. Wystarczy porozmawiać z npc o mainlandzie i zaraz usłyszymy o nim kilka ciekawych historii (lub przeczytać księgę o miastach w bibliotece na rookgaardzie). Rookgaard nie ma nic wspólnego z mainem?
Z punktu widzenia fabuly chodzilo mi ze gracz ma jedna postac a nie kilkanascie .. bo to rownie glupie by bylo jakby ciebie zaczepil dres a ty mu powiesz ze zaaraz relogniesz ... No sorry moze i postacie (npc) sa powiazane z mainem i rookiem ale tak jak juz mowilem to ABSURD aby wykonac questa na rooku trzeba miec postac na mainie . Jesli w ogole ten quest dzieje sie na mainie i rooku to najwpierw sie go zaczyna na rooku , a konczy na mainie .. A nie na odwrot robisz se postac na rooku po czym relogasz na maina potem znowu na rook to czysty DEBILIZM z punktu widzenia fabuly ...

Cytuj:
Zresztą, po co ja będę Ci to tłumaczył skoro zaraz po moim poście pojawią się twoje "mondroźci"*
xD
Cytuj:
Oj nasz panie i władco, wybacz jak mogliśmy nie podać Ci gotowego spoila abyś mógł mieć miecz karbowany jak frytki i nim ciachać minosy
Nie chce spoilera tylko jakiegos wiarygodnego dowodu na to ze ten quest istnieje .. wypowiedzi jakiegos CMa , gracza ktory juz go zrobil i go ma , jakiegos zagadnienia u npc ktore mogloby choc czesciowo potwierdzic ze ten quest da sie zrobic , jakiejs ksiazki (oczywiscie nie takiej w stylu lesia ze niby wypada raz na 10.000 przypadkow i nie zbyt wiarygodne jest to czy w ogole wypada)

Cytuj:
Radzę przeczytać kilka razy wypowiedzi Pana Klocka na temat questów. (Jeśli nie potraficie czytać ze zrozumieniem, a tak właśnie sądzę to poproście rodziców/opiekunów prawnych) Tam macie odpowiedź.
Po co ... niby cos tam odczytamy zaczniemy cos tam robic a po kilku godzinach dojdziemy do tego ze to stek bzdur i gosciu sie tarza ze smiechu...
Cytuj:
(Wrócę jak nie którzy otrzymają bana)
Procz mnie ;s chyba ze bym wrzucil link do jakiejs haxorskiej strony ...