Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer
Jeśli już pokazujecie jacy jesteście zajebiści ,to dopierdolcie mi w jakiś mądrzejszy sposób 
Pisanie o wyssanym z palca lizaniu dupy pokazuje wasz elo pr0 poziom.
Tak liżę im all dupy ,jest zajebiście.
To tak do Seetho i Dopalacza~
|
Nikt tu niczego nie wyssał z palca, po prostu Kaloryferze to wyłazi z Twoich wręcz zawsze POPRAWNYCH po POLSKU postach. A że ludzie widzą ze miedzy pośladki włazisz jęzorem jak łosoś niedźwiedziowi w pysk i na dodatek masz mordę opryskliwą to Ci to wypominają, zrozumiałeś ?? kk ??
Dla przykładu, bo chociaż pisze wręcz POPRAWNIE po POLSKU to jesteś strasznie prostym człowiekiem i możesz nie zrozumiec (i naprawde nie musiałem długo po forum szukac):
""ładne fragi ,
Co spadło Aurixowi?;o
miał troche mało szczęścia ,zniknął równo z m-wallem
Dobra robota!""
Bardzooo a to naprawdę bardzooo dobra robota panowie. Keep going. Z drugiej strony powinienem sie cieszyc ze i mi dupke liznołes troszke. Tyle że ja nie lubie takich baranów.
I wiedz że razem z seetho (chociaż chyba nie jesteśmy po tej samej stronie)cieszymy się niezmiernie że liżesz, ciągnij tak dalej to może cie przyjmą do "EKIPY MISIA" bądź do "DOPALACZY" ewentualnie "EKIPY POLONEZ". Chociaż jak sie dowiem twoj nick to nawet najpotężniejszy twój oręż(lizanie) Ci nie pomoże hahehiho