Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2009, 23:39   #14926
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer Pokaż post
Hmm...?
Zatkało?;>
Do*******asz się do mojej gildii, szkdoa ,ze sam się nie pochwalisz swoimi osiągnięciami
Tak swoją drogą "trzeba mieć rli(...) ,a jak nie rozumiesz przeczytaj raz jeszcze."
Hmm przez Rli powiadasz Masz racje duzo osiągnąłes, gratulacje Vision Academia-szczyt marzen tam dostają sie nieliczni(chyba ze ma sie z 10k na wydanie)

Jak tak bardzo chcesz to moge na te pierdoly odpisac:

Może twoją poliżę?

Juz to zrobiłes

""boli ,że piszę poprawnie po polsku ,a ty nie potrafisz wyciągnąc wniosków i dalej używasz końcówek pod tytułem "wyjołem"?""

Możesz sobie i pisac jak prosfesor Miodek mam w to D. Lepiej by było jak bys kulture zachował bo narazie to rynsztok jestes.

""Jesteś zwykłym pionem w realu tutaj potrafisz zabłysnąć swoją zajebiście oświeconą elokwencją.""

Tu akurat jestem pełen podziwu. Piszesz ze mnie nie znasz a jednak znasz haha

Doszedłem też do tego ,co próbujesz zatuszować ,mianowicie ,że jesteś pierwszym lepszym noobem z carlin (ew. z Edron ,jeśli masz kasę na PACC).

Poraz kolejny jestem pod wrażeniem że jako pierwszy sie zorientowałes z jakiego miasta tibijskiego pochodze. Tylko mi powiedz co to ten PACC

Poza tym interesuje mnie loot ,a akcji gratuluję ,bo została dobrze poprowadzona.

Nawat bardzo dobrze. Dobra robota.

Nie wiesz gdzie expić ,naoglądałeś się filmików o tibii i teraz mówisz ,jak to każdy zajebiście ogarnia/bądź też nie.

Pierdoły, nie wiem co odpisac ;d

Zrób chara ,nabij level i wtedy kozacz.

Tu sie z Tobą zgodze tyle że jak byś to napisał w czasie teraźniejszym.

Już wiele razy ludzie pytali się o twojego maina ,i co?

I juz tyle razy razy to tłumaczyłem .

Jak powiedział Viitro jesteś zwykłym no namem kozaczącym przez internet -nic więcej.

A Ty i Viitro nie kozaczycie ? Viitro moze i tak a ty jestes zwyklym idiota z VA heh

Zwykłym dzieckiem ,a dupolizem jest tu Delirium_89 z hasłem:
@Dopał~
rządzisz xD

Taaa wlazł mi głęboko juz wiem co czuje twoj PAN. Jeszcze pol roku sie postarasz i z Khazula zrobisz sie Yolenem.

I wcale mnie nie zatkalo po prostu nie chce mi sie takich jasności wyjaśniac.

stonki:
-linari_back , DION
-dzidzie2,yołeny,khazule
-bartonisko
-duch niespokojny JM na 100%
-mYchas
-bulbazaur i jego ziomy
-zodix/awangardowy/lukasz92
-sruror mega d381L
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem