heheh ja gram w tibie od 6 lat około tibia 7.0 bodajże. Pamiętam bardzo dobrze te czasy Sorc bil z skull staffa knight zeby po expic musial kupowac uhy od druidow ktorzy je robili całymi dniami pod depo :d to był fajny klimat ,a teraz to zapytam się rl kumpla czy idzie na osiedle to on mi odpisze nie musze dobic lvl

albo stoje przed depo gadam z kumplami i jakies noobki do mnie piszą (hahaha noob stoi całymi dniami przed depo i nic nie robi hah a ja już o 25 lvli go przegoniłem zal mi go...) albo pisze do kolegi a ten do mnie pierwsze slowo ahah wez ale mam waste.. musze iść po wiecej manasow zeby dzisiaj jeszcze z 2 lvle dobić.. masakra. Tak tak klimat psują gracze boterzy ale i nie tylko ... Fajnie by bylo jak by wprowadzili wrescie do tibi takie cos ,że np jest taka dluga droga cos w stylu piekla po drodze masz do pokonania hordy demonow i roznych tych silnych potworow droga byla by taka dluga zeby ja przejsc trzeba bylo by pol dnia isc a na koncu tej drogi byl by najsilniejszy potwor w tibi jakis boss demonow? a moze cos nowego calkiem cos innego bo te demony juz sie znudzily orshabaal wyglada jak zwykly demon... i byl by taki silny ze nawet 500 kina by nie dal rady go ublokowac i byl by nie pokonany na zawsze bo jak narazie to wszystkie potwory sa pokonane Najsilnijeszy boss aktualnie Ghazbaran < nie wiem jak to sie pisze > spada w 1 minute ... i nawet palek go da rade zbloczyc troche przesada.Mialem cos jeszcze dopisac ale zapomnialem co moze sobie potem przypomne to dopisze. pozdrawiam