Temat: Szczecin ...
Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2004, 16:36   #33
nawigator
Użytkownik Forum

nawigator's Avatar

Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)

Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
Wyślij wiadomość przez ICQ do nawigator nawigator ma numer GG Ni podam :p nawigator ma login Tlenu Oddech xD
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Gewof
Ja propnuje spotkanie w przyszla sobote(7.02.04) w godzinach popoludnioych(12-15) gdzies w pubie albo w galaxy. Najlepej jak by sie spotkaly najpierw kilka dni wczesniej dwie osoby i wszystko zaplanowaly ) albo na gg bo inaczej nic z tego nie bedzie, trzeba zaczac cos planowac w konkretnych terminach, bo ja chcemy w pubie to trzeba z wlascicielem pogadac o wpuszczeniu osob ponizej 18(sucks) lat I niech zaczna sie wypowiadac tez inne osoby a nie tylko ja,nawigator, gilim i zaglada bo jakos tak dziwnie jest
teramin dlamnie bynajmniej nie ma znaczenia ale mam nadzieje ze nie bede tam sam (taki stary ://) heh jak nie bedzie osób pelnoletnich oprócz mnie to ja bym musial z wlascicielem pogadac :/

hyh ja czekam na termin i przyjezdzam

nom wlasnie niech inni tez cos pisza co to ma byc ? to nie zebranie starych zgredów tylko graczy
wypowiadac sie ale juz ;D
------------------------------------------------------------------------
posta edit:
wlsnie jezeli to jest pub, dyskoteka czy cos innego gdzie wstep jest od 18 lat nie mozna tam przyjsc w piatek,sobote ani niedzile
gliny rabia najazdy i wylapuja osoby ponizej 18 lat ;/ a po co nam problemy
a moze jakis pizz hut albo cos takiego hmm sam nie wiem myslmy dalej

23:00 You advanced in sword fighting. (103)
19:33 You advanced in shielding. (102) !!!!
12:59 You advanced to magic level 8.

Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego...
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047
nawigator jest offline