Jedynie Robert widze zrozumiał cała sytuację , Tak to ja expiłem na frostach i ja dałem ten x log , więc 1 zgon to moja sprawa , potem gdy wyszedłem na dwór moja postać została zhackowana , i wtedy to juz nie byłem ja.
Aha i skończcie pierdolić głupoty że mam hacka i sie przejąłem bo wy się bardziej tym przejmujecie niż ja.
@ bardol
myślałem ze jesteś w miarę normalny ale skoro ktoś juz opuszcza szeregi Flow to musisz na niego najechać? n/c w/e
@Mera
Żal mi Cie człowieku to jest tylko gra a ja wolałem iść z moimi kumplami do Avis niż siedzieć z tymi Olafami i dać sobą rządzić jak 90 % Flow, btw
od kiedy jesteś taki fighter?Odkąd pamiętam zawsze oddawałeś i oddajesz passy więc jak coś sam zrobisz wtedy sie wypowiesz.
@Grebol
Masz rację po części , lecz nie chodziło jedynie o przyjaźń
Aha odnośnie hacka jeszcze żeby nie było , bo kilka postów niżej Wiszu napisał że sciągnałem coś od kogos z guild , co jest nieprawdą , bo nic nie brałem od nich, do tej pory nie wiem w jaki sposób zostałem hacked no ale już za późno.
@Forum fighters typu Mera~
Szkoda tylko że nic nie umiecie sami zrobić , nawet na prostego sneaka musicie wołać furorę , 2 sprawa te levele które straciłem to odzyskam po wojnie , bop jak narazie to my expimy a wy grzejecie pzty i dostajecie mighty wpierdol.
/Konrad
[RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy
[MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile?
[RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on
|