Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xBardolekx
Byłeś rządzony przez kogoś z Flow? to masz pecha, bo ja nie, a jeżeli nie odpowiada ci coś w stylu <robimy_coś_dla_ludzi_żeby_więcej_było_osób_na_mor ganie> to dwoma słowami: masz pecha. btw, cisne cie? cisne grebola bo mysli ze jest kims i bede cisnac rodzyne bo to co on zrobił przekracza wszelkie pojęcie i dla mnie jest po prostu zerem i frajerem. i tym pozostanie, zwykłym śmieciem. Adaś odszedł i co? zrobił to po ludzku, złego słowa na niego nie powiem, więc kthxbye
grebol
myślisz, że jesteś kimś u nich, żeby coś takiego dyktować? nie udowodnie ci tego, że się mylisz bo z takimi ludźmi jak adde nie chce mieć nic wspólnego. smieszny jestes człowieczku, nawet chudy sie z ciebie zlewa jak próbujesz coś ździałać na forum, zeby mnie w*****ć
@olaf
olaf dużo czasu spędzał na dragach yalahar co nie spodobało sie osobom takim jak etun który i tak by tam nie expił i jebneli focha na akona bo nic z tym nie zrobił. childish
|
@Bardol
Dopóki byłem z Flow , wydawałeś sie spoko , nie jestem typem człowieka który swoich znajomych "wy*******a", dlatego zanim odszedłem z Flow , poinformowałem Akona i Vice-Liderów w cywiliozwany sposób , bo traktuje ich jak normalnych ludzi a nie pierdolone dzieci które wyzywaja w grze, teraz rozumiesz?
[RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy
[MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile?
[RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on
|