Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2009, 21:26   #67
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos Pokaż post
Cóż, w takim razie Cię rozumiem. Nie uważasz jednak, że zamieszczanie tak specjalistycznych pytań w teście podstawowym, może młodych ludzi tylko do waszej organizacji zniechęcić?
To jest test Średniozaawansowany, a nie podstawowy, stworzony jest głównie z myślą o studentach i absolwentach uczelni wyższych, chociaż nie wyklucza uczestnictwa innych osób. Poziom testu ma zachęcić do rywalizacji i poszukiwania odpowiedzi w internecie, z resztą tak to jest wyjaśnione na forum MIRP. No i muszę też cię poprawić, bo ja do MIRP nie należę, test bardzo mi się spodobał (mówię o sobie i swoim zdaniu), więc postanowiłem się nim podzielić z innymi użytkownikami forum, bo członkowie MIRP nie reklamują testu poza swoim forum.
PS: Oczywiście, myślę, że jak ktoś nie interesuje się takimi rzeczami to się zniechęci, ale jeżeli interesuje się i jest ambitny to będzie z determinacją poszukiwał odpowiedzi i poszerzał wiedzę.

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 09-06-2009 o 21:31. Powód: liczne błędy językowe
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem