Temat: Inne "Nieogary z PvP"
Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2009, 00:06   #25
Vasth
Użytkownik Forum

Vasth's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
Vasth ma numer GG 1862917
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon666 Pokaż post
Byly smoki, pajaki, nietoperze i zyrafy. Przeczytales taki tekst na forum i myslisz, ze swiecisz? ;d Daruj sobie takie pierdo.... i wymysl cos wlasnego. ;*

up
Niech sobie bije lvl na shitach. Dla niego to zadna przyjemnosc, a ja i tak go znajde.
Masz 100% racje! Powojujesz tym swoim 50 paladynem nie ma co : ].

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxu50 Pokaż post
Chodzilo mi o h lvli organizujacych inq service, ktorzy przypuscmy kozaczyli i niby nie zostana za to ukarani. Owszem zostana.
i wlasnie przez takich graczy jak ty na serverze non pvp panuje stereotyp ze non pvp to 90% nooby. Lurowanie i na sile bawienie sie w killera na serverze gdzie pvp zostalo wylaczone to dopiero zalosne.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon666 Pokaż post
90 % osob na non-pvp to nooby? To ja sie pytam skad to wiesz? Znasz kazda z osobna z rl czy poprostu masz taka opinie, bo grales miesiac na takowym serwerze? Ktos kiedys rzucil temat "non-pvp didnt happend" i juz jak malpy wszystko powtarzacie, bo nie wolno przeciez odstawac od innych. Ja powiem, ze 89 % graczy z pvp to nooby, bo co rusz mnie ktos zabija... I co? Udowodnij swoje stanowisko...

Expilem caly tydzien na dragach w veno na guardii. Spotykalem mase graczy 100+. Zaden nawet nie tknal mojego draga. Na serverze pvp expilem przez 2 dni, bo dluzej nie wytrzymalem. Co rusz jakis wyzszy lvl zabijal bezkarnie moje dragi. Wiec? Podobno pvp sa takie słłłłłittt? : /
Wychodzi na to ze poszedles na swiat non pvp bo poprostu na pvp nie dawales sobie rady : ( przykro. Na non pvp nie martw sie dobijesz wysoki lvl i bedziesz juz mogl 'karac' (lurowac). W ogole opcja iz na veno d lair expi wiecej niz dwie osoby jest niezle porabana. I co zabijales sobie jednego draga na 10 minut? (az jednego bo przeciez inni h lvl pozwalali Ci dokonczyc).

Ostatnio edytowany przez Vasth - 10-06-2009 o 00:15.
Vasth jest offline   Odpowiedz z Cytatem