Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2009, 00:16   #4485
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brecht Pokaż post
A ja proponuję przenieść wymianę poglądów na PW lub inne forum, z dala od "questo-sceptyków". Niech ich gra opiera się na dążeniu do zdobycia uznania kolegów wysokim lvlem i prezentowania na tym forum kolejnych osiągnięć z napisem "You advanced in...". Niech mądrzejsi ustąpią
Jestem wiem-ale-nie-powiem-sceptykiem i akurat ciekawi mnie dlaczego odpowiadasz ciagle na posty tych "questo-sceptykow" uparcie twierdzac, ze sofq istnieje, skoro dobrze wiesz, ze ani ty nie udowodnisz, ze masz racje, ani tobie nikt nie udowodni, ze nie masz, wiec cala dyskusja jest bezcelowa, za to nie odnosisz sie w ogole do moich wypowiedzi

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brecht Pokaż post
Heatvich, z tobą nie będę dyskutował, skoro nie umiesz nawet przeczytać ze zrozumieniem prostych zdań i wysnuwasz z nich nie wiadomo jakie wnioski.

Ech ludziki, a w jakim celu zaprzeczacie wciąż istnieniu na Rookgaardzie czegokolwiek bardziej złożonego niż quest z bananem? Przyjęliśmy do wiadomości, że nie uznajecie naszych gdybań za sensowne części układanki i nie musicie nam stale się ze swoim zdaniem narzucać. Nikt nie próbuje na siłę wpierać wam, że ukryte questy istnieją, więc zaprzestańcie swojej demagogii Nic nie zmieni, że zaprzeczysz czemuś, ja nadal będę tego szukał, więc po co strzępicie języki? Spożytkujcie swoją elokwencję w postach do tematów, o których wiecie, że dotyczą istniejących zadań. Po co marnujecie czas na głupców goniących za tajemnicą SoFa? Zniechęciliście już parę osób do wypowiadania się tutaj więc nie warto tu zaglądać.
A w jakim celu ty caly czas potwierdzasz ich istnienie? Zrobiles juz tego questa? Masz pewnosc?
Dla scislosci: nie, nie wiem czy istnieja jakies ukryte questy ani nie potepiam ich szukania. Ale po co ciagle obstawac przy swoim skoro nikt z was NIE WIE czy istnieja. Mozecie w to wierzyc, albo nie, ale na pewno tego nie wiecie. No, chyba, ze ktos z was ma juz jakiegos nieodkrytego questa na koncie, ale niech to wtedy zachowa dla siebie, albo da.. dowod

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer Pokaż post
@Ufocznik
100% Agree
Będziesz kiedyś w Katowicach to Ci 2 piwa postawię, bo mądrze piszesz.
Cholera, jakbys to napisal z rok temu... Ale na pewno dam znac

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vermilion Pokaż post
Nie wiem co jest złego w żądaniu dowodów. Weszli, nagadali bzdur to niech się teraz tłumaczą co i dlaczego :S.
Haha, pewnie ktos z nich zaraz napisze cos w stylu "nie musicie mi wierzyc, to jest wasz problem", zeby pokazac, ze go to nie obchodzi, ze on i tak wie swoje, a na koncu doda mniej wiecej "nie chcecie moich wskazowek to sie wypchajcie" i wiecej go tutaj nie zobaczymy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <hmm> Pokaż post
Specjalnie dla ............ którzy nie potrafia rozumieć czytanego tekstu.

Tłumaczenie:
Nie dostaniecie nagrody z questa w postaci itemu, BO QUEST JEST WYŁĄCZONY(zbugowany, zawsze taki był).
Możecie dowiedzieć się jak go rozwiązać. A raczej jak mógłoby wyglądać rozwiązanie gdyby go udostępniono(stworzono/od_bugowano/dokończono).
Nagrody 'materialnej' dla was nie ma, nie było i nie będzie.
Masz pewnosc, ze istnieje? Masz pewnosc, ze jest zbugowany? Masz pewnosc, ze jest wylaczony? To daj dowod, albo nie powtarzaj tego co ci inni powiedzieli bez sprawdzenia wiarygodnosci zrodla

Cytuj:
Jedni w tibii expia, inni szukają rozwiązań zagadek. Prosicie tutaj o dowody na istnienie zagadek. Ciekawe dlaczego nie prosicie h-lvl o to by wam expili postaciami....?
To jakas glebsza metafora, bo nie widze zwiazku miedzy jednym, a drugim?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valderor Pokaż post
I komu tu wierzyć?
Nikomu. Kazdy moze udawac madrego, ale nie kazdy nim jest

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blooo Pokaż post
Nie zmienił się troche , tylko nawet bardzo (Training Island , Island of Destiny).
Kto wie może po magicznym update 8.5 w naszym spr pojawi się pewien złoty kluczyk?
Kurwa no, to JESLI sie pojawi to WTEDY napisz tego posta, a nie robisz syf opisujac jakies swoje prorocze sny. Zreszta nawet gdyby sie pojawil jakis klucz to i tak chuja nim zrobisz, bo mm - domyslam sie, ze chodzi ci o te drzwi - zamknal sie tam przy uzyciu magii, wiec logika wskazuje na to, ze tylko magia mozna je otworzyc, a poza tym nawet gdybys w jakis cudowny sposob sie tam dostal, to i tak nic ci to nie da, bo wg fabuly tamten tp prowadzi do mint

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot Pokaż post
@Piszący o nabijaniu postów, których jest tu coraz więcej

Brawo, na pewno ktoś spamuje po to, żeby mieć więcej postów (i tylko dlatego, bo nawet nikt inny o tym nie będzie wiedział).

@Ten od języka duńskiego

Napisałeś tam "aha", a pisze się "acha" ;>
sjp.pl/aha
mozesz juz isc, pajacu
i nie pisze sie "dlatego, bo"

@top
Ten temat mial sluzyc rozwiazywaniu tych wszystkich zagadek zwiazanych z rookiem, wiec jesli nie masz zamiar nad nimi myslec (nie wierzysz, ze moga jakies nieodkryte questy istniec/chcesz napisac - nie podajac dowodu - ze juz to rozwiazales/chcesz napisac, ze moze cos wprowadza w nastepnym updacie/masz zamiar przedstawic jakas teorie wzieta z ksiezyca, ktorej samemu nawet nie chce ci sie sprawdzic) to po prostu tu nie wchodz, czy to takie trudne?
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem