Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2009, 11:10   #4486
<hmm>
Użytkownik Forum

<hmm>'s Avatar

Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Harmonia
Domyślny

@Valderor
Amer myśli/ał że jest pępkiem świata, i wszystko kręciło się wokół tamtej rozmowy. Tak się składa że aferę ze Slythia(nie.. nie z pottym) pamiętam bardzo dobrze, byłem w tamtym okresie także tutorem i widziałem tamtą rozmowę o poi. Była także rozmowa o spike swordzie z CM/GM na tut chacie. Ale niczego z tego nikt z nas nie brał na poważnie. Nikt z obsługi gry nie ma obowiązku mówić prawdy w grze(jak i poza nią).
Zapewniam Cię że stwierdzenie iż quest jest 'zbugowany' nie pochodzi z tamtych czasów.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
Masz pewnosc, ze istnieje? Masz pewnosc, ze jest zbugowany? Masz pewnosc, ze jest wylaczony? To daj dowod, albo nie powtarzaj tego co ci inni powiedzieli bez sprawdzenia wiarygodnosci zrodla
Tak mam pewność. Twoje pytania to skutki wpadania do tematu x lat po czasie i udawania kogoś wprowadzonego w temat.
Dowody? RPG jest złożony z ksiażek, rozmów, lokacji, wyglądu.. ściągnij tibie. Wszystko to razem daje dowód.
btw. prawdopodbnie to ja pierwszy tutaj jakis czas temu pisałem o zamknietym quescie.. więc nie wiem po kim miałbym to powtarzać.

Wszędzie szukasz metafor i spisków...? Zdobywanie expa z poznawaniem zagadek nie ma ze sobą związku.
Zagadka jest celem w jednym wypadku, w drugim exp. (zagadka to nie jej rozwiązanie!)

Jak dalej masz problem to zastosuj się do ostatniego akapitu swojej ostatniej wypowiedzi.
(przeczytać i zapamiętać do końca życia!)

"And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."

Ostatnio edytowany przez <hmm> - 10-06-2009 o 11:12.
<hmm> jest offline   Odpowiedz z Cytatem