@up
Nie musisz mnie od razu obrażać ^^'. (To się zmieniło już dawno temu)
Jak dobrze wiesz CM Huggiebear tamto napisał- I o ile się nie mylę od wtedy też niektórzy tak myśleli, więc...
Coś tam o wcześniejszym zabugowaniu questa słyszałem- Ale nie byłem przy tej rozmowie, więc nie mogę potwierdzić czy to pra... Chwila.
Skąd wy macie tą informacje? Będzie szybciej. (Świta mi, że to z forum tutorów półtora roku temu, lub z wywiadu z kimś tam, ale nie jestem pewny. Więc skąd wy to wzięliście?)
PS.
Oni i tak Cię zaraz pojadą, po co się starasz?
Do wszystkich sceptyków:
Macie racje, żądajcie dowodów. Tak na dobrą sprawę... Niektórzy na siłę wam wciskają jakieś info. I teraz zastanówmy się- po co?
Dowodów nie dadzą z 2 powodów: Nie chcą, żeby coś się oficjalnie ujawniło, lub po prostu ich nie mają.
Więc tak czy siak wam ich nie dostarczą a dzisiejsze społeczeństwo to tacy ateiści, "słowo" im nie wystarczy (I dobrze.)
A teraz naprawdę zastanówcie się wszyscy, którzy "macie coś do powiedzenia" czy warto ich przekonywać, jeśli i tak nikt nie przyswoi tej wiedzy.
Wiemy coś- Fajnie, zostawmy to dla siebie.
Nie wierzą- No i ok. Niech wracają do zabijania kolorowych prostokątów.
Nie wpajajcie im na siłę czegoś co oni odrzucają jeśli nie zamierzacie tego potwierdzić.
Nie nakręcajcie ich na szukanie, to nie te czasy. Zostawcie ich samych sobie
i w końcu też się zamkną.
@Beholder
Cytuj:
|
65141520120911 16191420 1764
|
Napisałeś to 2 strony temu i stwierdziłeś, że to przypadkowy ciąg. Miałbyś aż takiego fuksa, aby zacząć liczbą 65 i skończyć 64? Musiałeś to skądś skopiować.
Jeśli ktoś kiedykolwiek się interesował 469 {tudzież czytał posty Piom~} to wie, że czasem te 2 liczby zaczynają i kończą "kod".
(PS. Nie, nie twierdze, że Piom naprawdę posiadł wyższą wiedzę, ale na pewno zna więcej
faktów niż gruba większość tego forum razem wzięta, więc nie mi go oceniać.)
Teraz to mi przyszło obalać wasze głupoty, eh.