Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
w stylu Gears of War
|
Jedyne co mi sie kojarzy to:
Uncharted: Drake's Fortune, skaczemy, biegamy, szukamy skarbu, zachwycamy się świetna grafiką i strzelamy do przeciwników w stylu gears of war.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Ambitne, epickie cRPG (tylko nie FF). Inaczej. Coś z rozmachem, coś, co fabularnie mnie wciągnie, pożre i poruszy.
|
cPRG, jedyne co mi przychodzi to FF 7<który ostatnio na PNS wylądował>, innych c/jRPG w ogóle nie mogę sobie przypomnieć<poza oblivionem który ssie>
Fabuła: jeśli zna się poprzednie cześć metal gear solid to 4 trzeba kupić, jeśli nie jesteśmy pozbawienie smaczków<przydałoby się sprawdzić demo czy nam rozgrywka pasuje>. Zacytuje kogoś z innego forum:
Cytuj:
Pojawia się postać A, długonoga pani profesor nielubiąca nosić stanika.
Reakcja Gracza, który nie grał w poprzednie części: O, fajna dupa.
Reakcja Gracza, który zna poprzednie części: OMG TO ONA NIE WIEDZIAŁEM ZE ONA Z NIMI WSPÓŁPRACUJE ALE ZAJEBISCIE WYGLADA W TEJ GRAFICE!!!1111oneoneone
Pojawia się postać B, białowłosy ziomek z kataną
Reakcja Gracza, który nie grał w poprzednie części: O, niezły kolo, ale wywija tym mieczem.
Reakcja Gracza, który zna poprzednie części: OMG TO ON PRZEZYŁ ALE JEST ZAJEBISTY W TEJ CZESCI OMG KOCHAM TYPA ALE MIAZDZY NIE TO CO W POPRZEDNIEJ CZESCI
|
Sam PS3 mam od niedawna, 90% gier w które grałem to dema, niestety TV umarł, więc nie ma sensu kupować gier, trza na nowy uzbierać.