Cytuj:
@up
pewnie twoj2gi owner=] no chyba ze ty chwalisz ze loty podjebujesz:O
|
Jestem pierwszym i ostatnim ownerem Araetha do Twojej informacji

Trochę nie po polsku tu napisałeś, ale chyba czaje o co biega, te looty z kazo za*******ał kto inny, z take over, tylko się o tym pochwalił.
Okazało się, że Ryon trochę bzdur nagadał, wtedy co abcoki ujebały 4 z 6 (chae dał x loga ) i tylko ja uciekłem to nie było zamierzone, pheu noobcharem przyszedł, wybił noobki które trapowały przejście. Ja kilkukrotnie miałem deep reda, tak się składa, że mnie najdłużej tam orali, potem przerzucili się na palus satina, w tym momencie mogłem uciec, ale jednak pomogłem i znowu się na mnie przerzucili i znowu prawie padłem, wtedy palus mi pomagał, jakoś tak się złożyło, że już razem uciekaliśmy, biegł z 3 kratki za mną, dostał parola, mw przed ryj i padł na combo.
Dopiero po jakimś czasie ich poznałem (ten nowy ab pk team xd), dali vt i ubiliśmy pare osób noobami.
Do informacji ryona i jego przydupasów, nie bylem i nie jestem spy, nie wiem na jakiej podstawie ktos tak stwierdził, jakbym byl spy to bym raczej flow sprzedawał informacje o której i kiedy maja gathera "żydki", ale lapsem nie jestem =*
Wyszło jak wyszło, to jednak tylko gra i lajtowo będzie się trochę na*******ać, przynajmniej wiem, ze to ja będę grał swoim charem a nie ktoś inny
Cytuj:
Aha, i przed przecinkiem nie stawiamy spacji.
|
A po przecinku "i" xD