Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2009, 14:16   #4490
Brecht
Użytkownik Forum

Brecht's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2009
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brecht
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 75
Brecht ma numer GG 3700633
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post

A w jakim celu ty caly czas potwierdzasz ich istnienie? Zrobiles juz tego questa? Masz pewnosc?
Dla scislosci: nie, nie wiem czy istnieja jakies ukryte questy ani nie potepiam ich szukania. Ale po co ciagle obstawac przy swoim skoro nikt z was NIE WIE czy istnieja. Mozecie w to wierzyc, albo nie, ale na pewno tego nie wiecie. No, chyba, ze ktos z was ma juz jakiegos nieodkrytego questa na koncie, ale niech to wtedy zachowa dla siebie, albo da.. dowod
Myślałem, że to USA ma zidiociałych nastolatków, jednak wrażenia powoli się zmieniają. Jak to nikt z nas NIE WIE czy istnieją? Ja WIEM o przynajmniej jednym quescie, którego nagrodą nie jest SoF, a zrobili go dopiero nieliczni. Przedstawiłem dowód, nie obchodzi mnie to czy jest dla was wystarczający. Nie zrobiłeś jakiegoś questa z maina to oznacza, że on nie istnieje skoro inni gracze posiadają z niego nagrodę? To już narodowa cecha Polaków, skoro nie znają faktów, a i tak wiedzą lepiej. Masz rację, nie będę już tu sobie "nabijał postów" (tak, zamiłowanie do rosnących cyferek w statystykach to kolejna głupota, która opanowała większe grono tutaj), bo jakoś nie mam zamiaru powtarzać tego samego kilka razy. Strach pomyśleć co będzie z tym krajem za 20 lat jak zostaną w nim tacy trzeźwo myślący rodacy .
Brecht jest offline   Odpowiedz z Cytatem