Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik
A w jakim celu ty caly czas potwierdzasz ich istnienie? Zrobiles juz tego questa? Masz pewnosc?
Dla scislosci: nie, nie wiem czy istnieja jakies ukryte questy ani nie potepiam ich szukania. Ale po co ciagle obstawac przy swoim skoro nikt z was NIE WIE czy istnieja. Mozecie w to wierzyc, albo nie, ale na pewno tego nie wiecie. No, chyba, ze ktos z was ma juz jakiegos nieodkrytego questa na koncie, ale niech to wtedy zachowa dla siebie, albo da.. dowod
|
Myślałem, że to USA ma zidiociałych nastolatków, jednak wrażenia powoli się zmieniają. Jak to nikt z nas NIE WIE czy istnieją? Ja WIEM o przynajmniej jednym quescie, którego nagrodą nie jest SoF, a zrobili go dopiero nieliczni. Przedstawiłem dowód, nie obchodzi mnie to czy jest dla was wystarczający. Nie zrobiłeś jakiegoś questa z maina to oznacza, że on nie istnieje skoro inni gracze posiadają z niego nagrodę? To już narodowa cecha Polaków, skoro nie znają faktów, a i tak wiedzą lepiej. Masz rację, nie będę już tu sobie "nabijał postów" (tak, zamiłowanie do rosnących cyferek w statystykach to kolejna głupota, która opanowała większe grono tutaj), bo jakoś nie mam zamiaru powtarzać tego samego kilka razy. Strach pomyśleć co będzie z tym krajem za 20 lat jak zostaną w nim tacy trzeźwo myślący rodacy

.