Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2009, 16:31   #4494
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Więc tak czy siak wam ich nie dostarczą a dzisiejsze społeczeństwo to tacy ateiści, "słowo" im nie wystarczy (I dobrze.)

A teraz naprawdę zastanówcie się wszyscy, którzy "macie coś do powiedzenia" czy warto ich przekonywać, jeśli i tak nikt nie przyswoi tej wiedzy.
Wiemy coś- Fajnie, zostawmy to dla siebie.
Nie wierzą- No i ok. Niech wracają do zabijania kolorowych prostokątów.
Nie wpajajcie im na siłę czegoś co oni odrzucają jeśli nie zamierzacie tego potwierdzić.
Nie nakręcajcie ich na szukanie, to nie te czasy. Zostawcie ich samych sobie
i w końcu też się zamkną.
Zgodze się ...

Co do ciagu cyfr to 65 , 764 , akurat to nie bylo przypadkowe ;0 3/4 ludzi o tym wie i 2/4 z nich domysliloby sie ;d ze to podpucha .
Cytuj:
Jeśli ktoś kiedykolwiek się interesował 469 {tudzież czytał posty Piom~} to wie, że czasem te 2 liczby zaczynają i kończą "kod".
(PS. Nie, nie twierdze, że Piom naprawdę posiadł wyższą wiedzę, ale na pewno zna więcej faktów niż gruba większość tego forum razem wzięta, więc nie mi go oceniać.)
Jesli naprawde by znal to nie dalby sie na taka podpuche nabrac ;0

Cytuj:
Myślałem, że to USA ma zidiociałych nastolatków, jednak wrażenia powoli się zmieniają
Nie obrazaj dumnych obywateli Stanow Zjednoczonych !

Cytuj:
Jak to nikt z nas NIE WIE czy istnieją? Ja WIEM o przynajmniej jednym quescie, którego nagrodą nie jest SoF, a zrobili go dopiero nieliczni.
quest na battle axe w podziemiach carlin !!! ha ! rozgryzlem cie ... ;d malo kto robi tego questa ;d

Cytuj:
Przedstawiłem dowód, nie obchodzi mnie to czy jest dla was wystarczający.
Wjewjurki walom z ozehuw 111111!!!111111 nie obchodzi mnie czy dla ciebie to wystarczajacy dowod.

Cytuj:
Nie zrobiłeś jakiegoś questa z maina to oznacza, że on nie istnieje skoro inni gracze posiadają z niego nagrodę?
A co jesli w przypadku SoFa nikt tej nagrody nie ma ? Wg. tego toku myslenia sof questa nie ma , a w postach poprzednich zarzekales sie i broniles jak lew tego ze istnieje ...

Cytuj:
To już narodowa cecha Polaków, skoro nie znają faktów, a i tak wiedzą lepiej.
Wlasnie ... nie wiesz czy sof quest istnieje a jednak sie zarzekałes ze istnieje

Cytuj:
(tak, zamiłowanie do rosnących cyferek w statystykach to kolejna głupota, która opanowała większe grono tutaj)
.. pierwsze slysze ze na t.pl jest licznik postow widoczny ... no ale . OK

Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 10-06-2009 o 16:34.
Beh0lder jest offline   Odpowiedz z Cytatem