Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
Jest to drugie najbardziej ryzykowne miejsce w eq zaraz po miejscu na bp. Mi bełty spadały w 75% deadów.
Najbezpieczniejsze miejsce w eq to ręce. Możesz używać jednoręcznej broni i zamiast tarczy włożyć bp- lub odwrotnie, chociaż to głupie. Najlepiej noś AoL.
Nie gram w Tibię od 10 miesięcy, ale za "moich czasów" nie wypadały zawsze. Szansę 100% na stratę miał tylko bp na "plecach", a np. w miejscu na strzałę, czy w ręce, dużo rzadziej, często, ale nie zawsze.
Nic tego nie zmniejsza- tylko AoL, chyba, że jakieś blessy dodali specjalne, bo przed którymś z update'ów były o tym plotki, no ale cóż, ostatni update, który widziałem to lato 2008.
|
1) Nie ma i nie było czegoś takiego jak bardziej i mniej ryzykowne miejsca ekwipunku. Lasooch powiedział prawde: pojemniki 100% szans wypadnięcia, inne przedmioty 10%
2) Nieprawda, kontenery wypadają zawsze niezależnie od miejsca, w którym się znajdują.
3) Teraz blessy zmniejszają szanse wypadnięcia eq, a posiadanie wszystkich pięciu zabezpiecza przed utratą jakich kolwiek itemów.
Proponuje nie wypowiadać się, kiedy jest się w błędzie.
@specjalnie dla autora
Podsumowując, wszystko posiadające w nawiasie dopisek (vol.) bez blessów wypada ze 100% pewnością, niezależnie czy jesto backpack, bag, skrzynka czy martwy szczur.
@up
Sekundy.
@edwardo
Nie wiem jakim cudem tacy jak ty dostają supporta. : s