Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2009, 22:53   #4503
Ameriov
Użytkownik Forum

Ameriov's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4

Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
Domyślny

Cytuj:
Dowodu nie dadza z jednego powodu: bo ich nie maja. Gdyby nie chcieli tego ujawniac, to w ogole nie zaczynaliby pisac swoich wywodow na forum, tylko siedzieliby cicho
Super.

Cytuj:
Nie, nikt nie bedzie tej wiedzy przyswajal, bo nie ma dowodu na to, ze jest to "wiedza", a nie jakies wymyslone bzdety. To tak jakbym napisal, ze na rooku mozna zdobyc demon armor, i jest to 100% pewne info, ale nie dam dowodu, bo nie i chuj. Uwierzylbys? Moze nie do konca trafione porownanie, ale chyba kazdy sie domysli o co chodzi..
Napisałem to samo geniuszu.

Cytuj:
Po co czytac jego posty skoro sa napisane w tonie "myslcie, to moze kiedys bedziecie tacy jak ja", wszedzie sie zarzeka jakoby znal 469 od podszewki, a nawet nie odroznia wcisnietych na pale/skopiowanych liczb od sensownego zdania w tym jezyku, ani nie potrafi sie zdecydowac czy w ogole jest to jezyk czy kod. Na dodatek wciskanie ludziom "spoilera ukrytego w lamiglowce" za tysiace zlotych i rozpowiadanie, ze dysponuje notatkami na 150-u stronach A4 wygladalo tak zalosnie, ze nawet nie chcialo mi sie tego szerzej komentowac. Tym bardziej zalosnie, gdy pomysle, ze dopiero co skonczyl gimnazjum (jest z mojego miasta)
Po co? Chociażby po to, aby móc mu udowodnić niespójność wypowiedzianych przez niego słów.
Sam tak bardzo pragniesz dowodów!
Cytuj:
Nie no kurwa, stary... Sam zes napisal jakies pierdoly, jakbys mial spoilery do ukrytych questow, a gdy nie potrafisz potwierdzic, ze w ogole jakiegos rozwiazales masz zamiar "obalac" nasze "glupoty"?
Gdybyś nie był tak bardzo zapatrzony w siebie, to wiedziałbyś o co chodzi.

Cytuj:
Poczytaj sobie genesis rooka czy cos tam innego, to sie dowiesz czy i ew. jaki zwiazek ze swordem ma mino mag, a quest nie moze sie zaczynac na mainie i konczyc na rooku.
Nie ma żadnego, 2ga część zdania- A masz dowody? Jeśli ich nie masz, to znaczy, że jednak może.

Hipokryta.

Cytuj:
Na waszym miejscu nie łykałbym tego haczyka (/big black cocka ^^)
To kolejny chwyt mający na celu rozpoczęcie dyskusji, która sprowokuje dyskusje której efektem będzie czyjaś kolejna próba samobójcza po niepowodzeniu na forum.
Napisałem tego posta przez Ciebie. W myśl mojej zasady
"Ktoś popełnił samobójstwo?-Jednego idioty na świecie mniej".
A nóż...

Tak, jak sami widzicie takie pisanie nie ma sensu. Już mamy 1 prowokatora mniej! Do dzieła ludzie- Przestańcie postować...

A na koniec:

Cytuj:
@up pobiles chyba rekord , nawet rocket tak dlugiego posta chyba nie napisal \o/
Też jestem fajny? Każdy ma opcje cytuj, tylko na cholerę pisać takie głupoty jak niektórzy.

~Ameriov.

Rookgaardians Smasher

Secrets Keeper.
Ameriov jest offline   Odpowiedz z Cytatem