Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SzadowZiom
@taddii
popatrz grałeś w tibię nie pisałeś na to że ooo 32 pixele pojebana gra grałeś w nią jak debil także  a po haku kiedy zapewne popłakałeś się z żalu i chciałeś pokazać jaki jesteś hero i wyzywasz że 32 pixele itp każdy kto w to gra to maniak i no-life kurwa koleś odpierdol się i nie pisz że każdy kto w to gra to frajer. W opisie masz że grałeś ku pamięci Sainta a gadałem z nim on ciebie wogóle nie zna  jesteś jakiś chory lecz się kreujesz się na jakiegoś pro lifera ale naprawdę jesteś ciota  mówisz na Peje że haknie nas itp a popatrz na siebie właśnie kumpel z którym ,, zabijałeś '' cię haknoł  szkoda mi ciebie
szukam w archiwum na gg jak pokazałeś mi film na którym jesteś i jakiś tam styl tańca , uprawiasz ' i zobaczy każdy kto jak wygląda bo ty jak szkielet  i się nie wykręcaj że to nie ty bo sam się przyznałeś 
|
szadoł nie pogrążaj się 
-no, płakałem po tym jak mnie hacknęli xd
-Saint Legendary też mieszka w Lidzbarku czy tam liverpoolu??

Ja z nim zaczynalem gre na tym serwie, i spytaj czy pamieta woman pall a nie taddiiego botQ bo to ja

-Wyzywałem że to są pojebane 32 pixelowe śmieci nawet jak grałem o.O możesz każdego spytać

-trenuje melbourn shuffle - nick na youtubie kurak1992 i każdy może se na to patrzeć tylko zobacz na date dodania filmiku lojtku

-szadoł ale ty zajebiście wyglądasz łysa pało
ide grac w bale, potem u niej <33, a pod wieczor pewnie wyskocze na piwko z kumplami - a ty szadoł co bedziesz dzis robic caly dzien?
http://www.youtube.com/watch?v=WwBlwSEbNMI