Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2009, 08:53   #13251
Taddii69
Użytkownik Forum

Taddii69's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2008
Lokacja: Śląsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taddii
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 166
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SzadowZiom Pokaż post
@taddii

popatrz grałeś w tibię nie pisałeś na to że ooo 32 pixele pojebana gra grałeś w nią jak debil także a po haku kiedy zapewne popłakałeś się z żalu i chciałeś pokazać jaki jesteś hero i wyzywasz że 32 pixele itp każdy kto w to gra to maniak i no-life kurwa koleś odpierdol się i nie pisz że każdy kto w to gra to frajer. W opisie masz że grałeś ku pamięci Sainta a gadałem z nim on ciebie wogóle nie zna jesteś jakiś chory lecz się kreujesz się na jakiegoś pro lifera ale naprawdę jesteś ciota mówisz na Peje że haknie nas itp a popatrz na siebie właśnie kumpel z którym ,, zabijałeś '' cię haknoł szkoda mi ciebie

szukam w archiwum na gg jak pokazałeś mi film na którym jesteś i jakiś tam styl tańca , uprawiasz ' i zobaczy każdy kto jak wygląda bo ty jak szkielet i się nie wykręcaj że to nie ty bo sam się przyznałeś
szadoł nie pogrążaj się
-no, płakałem po tym jak mnie hacknęli xd
-Saint Legendary też mieszka w Lidzbarku czy tam liverpoolu?? Ja z nim zaczynalem gre na tym serwie, i spytaj czy pamieta woman pall a nie taddiiego botQ bo to ja
-Wyzywałem że to są pojebane 32 pixelowe śmieci nawet jak grałem o.O możesz każdego spytać
-trenuje melbourn shuffle - nick na youtubie kurak1992 i każdy może se na to patrzeć tylko zobacz na date dodania filmiku lojtku
-szadoł ale ty zajebiście wyglądasz łysa pało

ide grac w bale, potem u niej <33, a pod wieczor pewnie wyskocze na piwko z kumplami - a ty szadoł co bedziesz dzis robic caly dzien?

http://www.youtube.com/watch?v=WwBlwSEbNMI

Ostatnio edytowany przez Taddii69 - 11-06-2009 o 09:05.
Taddii69 jest offline   Odpowiedz z Cytatem