@Amer
Nie było moim celem obrażanie Cie, tylko wyjaśnienie czegoś. NIe wiem nawet kiedy to napisałeś. Sorki.
A pisze tu bo czasami znajduje n to chwilkę... i jeszcze mnie troszkę bawi czytanie odpowiedzi ludzi nie potrafiących zrozumieć prostego zdania.
Dowody na idtnienie questa(i na boga, nie mowie tutaj o jego 'rozwiązaniu'): nie wpadliście geniusze, że skoro quest jest 'zbugowany' to dawanie wam gotowego opisu i tak nie zmieni waszego zdania na ten temat?
Naprawdę myślicie że twórcy gry siedzą przez ostatnei 2 lata w skryptach NPC rookgaardu i kasują wszelakie dialogi związane z minomage i spike swordem tak dla własnej radochy? KIedyś przynajmniej(z tego co sam pamiętam) trzy NPC potrafiły nawiązać do questu, teraz podobno żaden. A zapisane informacje rozrzucone po rookgaardzie gdzie się podziały i po co zostały usunięte?
Czasami wydaje mi się że sceptycy tacy jak Ufocznik widzac pewne pseudonimy po lewej od posta, nie czytają go kompletnie i zakładają że znowu napisane jest tam "hahaha i tak wam nie powiem, mojego wielkiego sekretu skąd mam tego spike sworda"... po chwili wyrywają z kontekstu jakieś zdanie tak by pasowało do ich wizji i cytują je prosząc o dowody.
Wracajcie expić, i nie liczcie ze to też ktoś zrobi za was.
I tak btw on topic (!!!).. nie milej było by się 'posprzeczać' na czysto roleplayowe tematy? Gdzie te kłótnie o to skąd Slepy Ork ma łuki skoro jest kowalem.. dlaczego Amber przypłynęła w ten a nie inny sposób/co przywiozła/kto jej pomagał..?
Ach zapomniałem.. fansajty zabiły RPG...