Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2009, 22:15   #10442
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Pff, heretycy. Praktycznie zawsze oglądam opy i endy, chyba że któryś wybitnie mi się nie podoba.
Pfft, kiedy jeszcze ogladalem anime wybielacza to ogladalem opa i enda po raz, a potem przewijanie. A ogladanie po raz tylko po to aby popatrzec na sceny akcji, bo muzyka w anime mnie jakos nigdy nie ruszala. Ale jak sie takich rzeczy slucha to trudno lubowac japonskie piosenki w stylu tokio hotel.

Cytuj:
Pokemony to nie lol. Ja się na tym wychowałem, a do tej pory lubię sobie pograć w poki. Do tego to było pierwsze anime przy którym płakałem...
loool... XD

Cytuj:
Zdecydowanie nie to samo... kto kiedyś myślał o takiej kresce jaka jest możliwa w dzisiejszych czasach... Wtedy to była masakra, zresztą nie tylko to... wtedy to był klimat, jak najszybciej ze szkoły wracać, żeby tylko nie spóźnić się na odcinek i patrzeć przez 2 odcinki które leciały pod rząd jak Goku leci na Namek
Przyznam szczerze ze uwazam ze macie straszne wspomnienia z dziecinstwa... No ale co kto lubi.

Cytuj:
Czy może mi ktoś polecić jakieś ciekawe Shonen? Nie musi być Ecchi, ale nie poskąpie. To Love-Ru zacząłem czytać.
Mahou Sensei Negima
Zaczal sie jako charem, i przerobil na shonen/akcje.

Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 11-06-2009 o 22:21.
Quezacoatl jest offline   Odpowiedz z Cytatem