Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2009, 14:43   #1585
Puii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 04 2008

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otakuma Pokaż post
Po prostu gaśnie i tyle. Problem zaczął się po podłączeniu dodatkowego dysku, co dziwne bo nigdy nie było z tym problemów, ale tak naprawdę nie wiem co się zepsuło. Ani Daemona ani alkohola nie instalowałem
Wiesz, google jak zwykle wynikami zasypuje od Sasa do Lasa, ale nienatrafiłem na żadną więcej wskazówkę, niż to co Ci mogę polecić, Jeżeli nie jestem w błędzie, za każdym formatem i tak miałeś podpięty drugi dysk, sprawdź czy bez podpinania drugiego dysku problem występuje, jeżeli nie, do zerowania pójdzie ten drugi dysk ,a dane zostawisz na pierwszym, jeżeli jednak nadal występuje, mogę zaproponować wyciągniecie z płyty głównej bateryjki, lub użycie zworki, weź manuala do swojej płyty głównej to się dowiesz o co mi chodzi.
- Jest to ważne więc zrób to, bez tego ani rusz, pozostanie zerowanie obu dysków.

Możesz jeszcze zaaktualizować bios w płycie, ale jest sprawa ekstremalna, więc nie robił bym na twoim miejscu tego na własną rękę.

Mimo wszystko też, zajrzyj do \windows\minidump i zobacz czy są tam jakieś pliki, jeżeli tak, daj właściwości na niego i sprawdź kiedy został ostatni raz użyty, jeżeli mniej więcej w okresie występowania problemu, wrzuć na jakiś hosting i zarzuć w temacie.
Puii jest offline   Odpowiedz z Cytatem