Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2009, 17:45   #16063
Znicz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 05 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darky
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dementhess
Świat: Candia
Poziom: 301
Skille: 108/82
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matjj93 Pokaż post
Tharimex, no spoko zaoszczędziliście, ciesz się i to nie dla ciebie lurowalismy, bo miał być tam bokon odelek następny kozak. Gada ktoś z Darkiem i niby jest neutral a za chwile ktoś się wpiernicza na respy, nam nie chce się za wami latać, wolimy zrobić swoje i pójść, niestety mogą ucierpieć przez to inne osoby od was, na razie tak się nie stało. Dobra z mojej strony to tyle na ten temat, nie zamierzam się dalej kłócić, bo to do niczego dobrego raczej nie doprowadzi. El0.

*down
Neutral znaczy tyle co ni wrogi ni kumpel, po prostu obojętny, nie wiem czy to słowo odkryłem xD ze mówisz ze wprowadziłem nowe słowo.
Co ty pizgasz koleś? Czy kiedykolwiek gadaliśmy na jakiś temat?
Według mnie i moich dzieci masz za mały lvl żeby tu robić jakiś popis i możesz tylko pisać na tym śmierdzącym forum.
Robiliście poi i to nie raz ;> czy kiedykolwiek wleciałem na te wasze jebane service? Nie więc proszę zejdź ze mnie i nie wymieniaj Darka na daremno ;> bo to grzech.
A że inni się wam w*******ają na serivce i płaczesz jak dziwka które ledwo straciła dziewictwo to już nie moja wina, sami zasłużyliście na takie traktowanie.
Na początku mieliście low lvl to dupkę się lizało ( czyt. Wasza guildia, tomurki guildia <-- kilka osób się znajdzie, włącznie z Tomurkami ), a jak już się troszkę wybiliście dzięki nam ;> to odwróciliście się od nas jak takie szmaty i teraz jesteście popychani jak takie szmaty.
A nasz wkład w to był prosty, ile razy pomagaliśmy ludziom ( czyt. Tomurki, Vintrex, Aguś :*, Kisier <-- ile razy pipę lizał i botował jak pojebany na frostach i mu dawaliśmy botować ;> a teraz się odwracasz ),ostatnio to wy lurneliście nam na poi i był luz, Kisierek i jakis tam pedał dostali po baniku i tyle - był Fail ale to już szczegół, można by wymieniać i wymieniać ale po co? w końcu to my jesteśmy wieśniakami ;>.

Ostatnio edytowany przez Znicz - 13-06-2009 o 17:48.
Znicz jest offline   Odpowiedz z Cytatem