Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matjj93
Tharimex, no spoko zaoszczędziliście, ciesz się i to nie dla ciebie lurowalismy, bo miał być tam bokon odelek następny kozak. Gada ktoś z Darkiem i niby jest neutral a za chwile ktoś się wpiernicza na respy, nam nie chce się za wami latać, wolimy zrobić swoje i pójść, niestety mogą ucierpieć przez to inne osoby od was, na razie tak się nie stało. Dobra z mojej strony to tyle na ten temat, nie zamierzam się dalej kłócić, bo to do niczego dobrego raczej nie doprowadzi. El0.
*down
Neutral znaczy tyle co ni wrogi ni kumpel, po prostu obojętny, nie wiem czy to słowo odkryłem xD ze mówisz ze wprowadziłem nowe słowo.
|
Co ty pizgasz koleś? Czy kiedykolwiek gadaliśmy na jakiś temat?
Według mnie i moich dzieci masz za mały lvl żeby tu robić jakiś popis i możesz tylko pisać na tym śmierdzącym forum.
Robiliście poi i to nie raz ;> czy kiedykolwiek wleciałem na te wasze jebane service? Nie więc proszę zejdź ze mnie i nie wymieniaj Darka na daremno ;> bo to grzech.
A że inni się wam w*******ają na serivce i płaczesz jak dziwka które ledwo straciła dziewictwo to już nie moja wina, sami zasłużyliście na takie traktowanie.
Na początku mieliście low lvl to dupkę się lizało ( czyt. Wasza guildia, tomurki guildia <-- kilka osób się znajdzie, włącznie z Tomurkami ), a jak już się troszkę wybiliście dzięki nam ;> to odwróciliście się od nas jak takie szmaty i teraz jesteście popychani jak takie szmaty.
A nasz wkład w to był prosty, ile razy pomagaliśmy ludziom ( czyt. Tomurki, Vintrex, Aguś :*, Kisier <-- ile razy pipę lizał i botował jak pojebany na frostach i mu dawaliśmy botować ;> a teraz się odwracasz ),ostatnio to wy lurneliście nam na poi i był luz, Kisierek i jakis tam pedał dostali po baniku i tyle - był Fail

ale to już szczegół, można by wymieniać i wymieniać ale po co? w końcu to my jesteśmy wieśniakami ;>.