Temat: Fallout 3
Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2009, 20:18   #44
Radix
CS Tibia.pl Team

Radix's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maxen13 Pokaż post
Właśnie to jest Twój błąd. Tą grę trzeba polubic z czasem żeby odkryć co jest w niej wspaniałego, tak jak z resztą dzisiejszych gier. Z czasem Fallout staje się jednym z najlepszych RPG'ów w jakie grałeś.
Owszem, Fallout JEST jednym z najlepszych cRPG'ów w jakie grałem, ale tylko 1 i 2. Trzecia część to kpina. Podchodziłem do gry cztery razy i wciąż wpieniały mnie te same rzeczy, co za pierwszym razem. Skoro już zaczęliśmy...
Głowa po strzale z małego kalibru ZAWSZE odcina się jak po przecięciu mieczem (czyt. równiutko i ZAWSZE w tym samym miejscu). Fizyka jest totalnie debilna. Dostaję wielkim młotem, czy nawet hydrantem (czy co to tam było) i... NIC. Stoję jak stałem po przyjęciu uderzenia od wielkiego mutanta, który jest pięciokrotnie większy ode mnie. Raz urwało mi nogę w podziemiach, wyszedłem do trzeciej osoby i nadal ją widziałem O_O. Od połowy gry można biegać bez zbroi, a i tak wszyscy mogą mi nagwizdać, bo zadają mi gówniane obrażenia. W ogóle, nie ma miast, jako takich. Przypomnijmy sobie F2, gdzie miałeś miasta ze swoim klimatem. Tutaj ledwie dwa, reszta to metro. Nie można zostać bokserem, członkiem jednej z rodzin, czy inne smaczki. O tym, jaki F3 jest beznadziejny, można pisać książkę. Zaraz napiszecie, że zalet jest tyle samo, albo i więcej (jak hooj), ale coby nie było, to wad jest ZBYT DUŻO. Nie ma tego czegoś. Gra jest płytka i bez polotu. W niej nie szuka się klimatu, tylko łupanki z wyrzutni...

Pieśń II: Honor

Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest
A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić
Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci,
Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę,
Bo wstydem jest nie szanować
Tego co dla innych święte.
Słabością jest duma, jeśli
Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana.
Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty,
Który czuje, a los dla niego jedyny...
Radix jest offline   Odpowiedz z Cytatem