Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2009, 20:50   #16068
Matjj93
Użytkownik Forum

Matjj93's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Okl Konin

Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Gildia: procentowo
Świat: Refugia
Poziom mag.: 79
Wyślij wiadomość przez ICQ do Matjj93 Matjj93 ma numer GG 997 Adres Jabbera do Matjj93 Send a message via Skype™ to Matjj93
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Znicz Pokaż post
Co ty pizgasz koleś? Czy kiedykolwiek gadaliśmy na jakiś temat?
Według mnie i moich dzieci masz za mały lvl żeby tu robić jakiś popis i możesz tylko pisać na tym śmierdzącym forum.
Robiliście poi i to nie raz ;> czy kiedykolwiek wleciałem na te wasze jebane service? Nie więc proszę zejdź ze mnie i nie wymieniaj Darka na daremno ;> bo to grzech.
A że inni się wam w*******ają na serivce i płaczesz jak dziwka które ledwo straciła dziewictwo to już nie moja wina, sami zasłużyliście na takie traktowanie.
Na początku mieliście low lvl to dupkę się lizało ( czyt. Wasza guildia, tomurki guildia <-- kilka osób się znajdzie, włącznie z Tomurkami ), a jak już się troszkę wybiliście dzięki nam ;> to odwróciliście się od nas jak takie szmaty i teraz jesteście popychani jak takie szmaty.
A nasz wkład w to był prosty, ile razy pomagaliśmy ludziom ( czyt. Tomurki, Vintrex, Aguś :*, Kisier <-- ile razy pipę lizał i botował jak pojebany na frostach i mu dawaliśmy botować ;> a teraz się odwracasz ),ostatnio to wy lurneliście nam na poi i był luz, Kisierek i jakis tam pedał dostali po baniku i tyle - był Fail ale to już szczegół, można by wymieniać i wymieniać ale po co? w końcu to my jesteśmy wieśniakami ;>.
Ty nie możesz normalnie, spokojnie pisać i chyba mnie nie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że dogadamy się z połową waszej glidi a druga połowa wszystko chrzani, a zwłaszcza chodziło o Aranka i Odelka. Pozatym o ile dobrze pamietam to Odelek wbił nam się na inq z innymi i nie chodzi mi tutaj o żaden popis o którym ty mówisz.