Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Czy ty wiesz, kim jest Lee Dixon i jakim jest ogromnym profesjonalistą i specem od futbolu ?
|
Dla mnie nie jest zadnym autorytetem,dla ciebie moze to ktos wazny. Dla mnie jest tak istotny jak kazdy inny expert w telewizji relacjonujacej mecze.
Cytuj:
Cieszę się. Razem z moim tatą. 
|
Nie ma to jak ludzie,ktorzy niektore rzeczy moga powiedziec tylko przez internet
Cytuj:
Co nadal nie zmienia faktu, że dla Chelsea powinny być 4 sytuacje bramkowe, które odebrał im sędzia.
|
W ilu postach to jeszcze napiszesz? Taka jest pilka. I odejmujac dwa przypadki gdzie Anelka nurkowal i 1 przy ktorej w przypadku reki nie bylo ruchu reka daje 1. Zreszta sam w glebokim powazaniu mam poziom sedziowania w ostatnich latach.
Cytuj:
No stary, bić leszczów pokroju Osasuny w La Liga to nawet i Barka potrafi. Ciekawi mnie, czy w Premiership, w starciu z Hull City czy Stoke, które by im pokazały, co to znaczy gra w angielskim stylu, Far$a by grała swój radosny futobol. Bo mi się wydaję, że 3/4 zawodników zaraz by odniosło kontuzję. Po pierwszych 20 minutach.
|
Moze bicie Osasuny nie jest imponujace,ale zdominowanie Manchesteru i wydarcie zwyciestwa z jednym zawodnikiem mniej Chelsea juz tak.