Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2009, 22:28   #9080
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Czy ty wiesz, kim jest Lee Dixon i jakim jest ogromnym profesjonalistą i specem od futbolu ?
Dla mnie nie jest zadnym autorytetem,dla ciebie moze to ktos wazny. Dla mnie jest tak istotny jak kazdy inny expert w telewizji relacjonujacej mecze.

Cytuj:
Cieszę się. Razem z moim tatą.
Nie ma to jak ludzie,ktorzy niektore rzeczy moga powiedziec tylko przez internet
Cytuj:
Co nadal nie zmienia faktu, że dla Chelsea powinny być 4 sytuacje bramkowe, które odebrał im sędzia.
W ilu postach to jeszcze napiszesz? Taka jest pilka. I odejmujac dwa przypadki gdzie Anelka nurkowal i 1 przy ktorej w przypadku reki nie bylo ruchu reka daje 1. Zreszta sam w glebokim powazaniu mam poziom sedziowania w ostatnich latach.
Cytuj:
No stary, bić leszczów pokroju Osasuny w La Liga to nawet i Barka potrafi. Ciekawi mnie, czy w Premiership, w starciu z Hull City czy Stoke, które by im pokazały, co to znaczy gra w angielskim stylu, Far$a by grała swój radosny futobol. Bo mi się wydaję, że 3/4 zawodników zaraz by odniosło kontuzję. Po pierwszych 20 minutach.
Moze bicie Osasuny nie jest imponujace,ale zdominowanie Manchesteru i wydarcie zwyciestwa z jednym zawodnikiem mniej Chelsea juz tak.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441

Ostatnio edytowany przez Faytah - 13-06-2009 o 22:29.
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem