Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pethaf
I chcecie coś odkryć, dojść do czegoś, pokazując swoimi 2 powyższymi postami, że was nie interesuje klimat, FABUŁA dzięki której można czegoś się dowiedzieć, a jedynie suche fakty z wiki...
Pewnie wyobrażacie sobie, że ten niesamowicie opłacalny quest będzie polegał na prostym dialogu hi>quest>yes>yes>yes x12 Dla was to tylko zwykłe "tak", nie mielibyście pojęcia co napisać, bo questa robicie ze spoila, a nie dochodzicie sami o co tam tak na prawdę chodzi.
Dupy jesteście a nie prowokatorzy, niczego nie osiągnięcie, prędzej czy później się was z tego forum po prostu pozbędziemy, a na wasze miejsca przyjdą jeszcze młodsi i głupsi... chociaż nie wiem czy można przebić podwójne dno Ave sklonowane owce pokroju Beho, Hatifnat czy jak mu tam, i tego ciecia od dekalogu.
|
Hmm ... jakbym mial jakies materialne korzysci , badz takie ktore mi daja dostep do czegos (np. jakiejs wyspy , podziemia itp.) to pewnie zaczalbym sie zastanawiac jak zaczac dialog itp. tylko ze jak wiem ze ten quest nie istnieje / nie ma nagrody zadnej to sie pytam po kiego cH**a mam sie bawic w rozwiazywanie jakis zagadek i bieganie od npc do npc?
Dk-noba sie pozbyliscie ;d ale mnie sie nie pozbedziecie (chyba ze ban ... , swoja droga znowu warna za bluzgi dostalem ...

)
Cytuj:
chociaż nie wiem czy można przebić podwójne dno
|
oryginał jest tylko jeden

;D
@down Tak czy siak dobra robota