Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::..
prawda ^^ (10)
|
Nie spotkałem się nigdy z klimatycznym OTS. Podasz nazwę takiego dobrego?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Virlan
Nawet nie wiem co mam odpowiedzieć na wasze wieczne narzekanie. Dodali Yalahar to płaczecie, że ta gra zrobiła się tylko do expa, nie ma już klimatu itd. Napisali newsa w klimacie RPG, to krzyczycie że ta gra jest już tylko dla dzieci. Powiedzieli, że wprowadza nowe expowiska, na obecnych terenach, to znów zaczyna się lament, że jest źle, niedobrze i powinno być tyle expowisk co za 7.6. Teraz umożliwiają praktyczne wykorzystanie tego elementu gry,który istniał od jej powstania, to marudzicie, że z Tibii robią się Simsy.
|
Baranie, gdybyś pomyślał, to zrozumiałbyś, że to chodzi o przyciąganie dzieci poprzez kolejne ułatwienia/śmieszne pierdoły, z których zapewne cieszysz mordę.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lazar
Dawno się nie logowałem tutaj na forum, oj dawno.
Hm, ludzie.. nie możecie się pogodzić z myślą, że tibia 7.1-7.6 była już dawno i nie wróci ?
Zamiast narzekać to dajcie sobie w ogóle spokój z tą grą a nie macie non stop pier****lić "Uh Ahh, Tibia schodzi na psy, gdzie jest ta moja ulubiona 7.1"...
Sam gram w tibie od 7.1 - tak była lepsza, ale to nie znaczy, że mam teraz narzekać.
Można tylko zacytować piosenkę.. "Ale to już było... i nie wróci więcej"
Tak więc ogarnąć się i nie pisać w każdym temacie gdzie ta stara tibia.
|
1. Myślisz, że ciebie ktoś posłucha?
2. Od tego jest forum - jakieś założenie ci nie odpowiada - nikt cię tu nie trzyma
3. A nuż posłuchają graczy i coś zmienią?
Co ja taki łagodny? :\