Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gorrath
Nie moglem juz czytac tych dziecinnych kocopołow co niektorych wiec sie troche otworzylem, moze wam to da do zrozumienia...
Niektorzy "doszli" do wojny i jak mozna bylo przypuszczac stali sie pyskaci, przemadrzali dosłownie obrsośli w piora chodz tak naprawde brak im pierza... co bylo wrecz niedopuszczalne za czasow ich kariery wolnych ludzi. Oznacza to jedynie tylko ze nie mieli jaj na tyle aby glosic swoje tezy wczesniej bo bali sie o swoje ludki i gdy byl smrod sypali pieniadze, teraz ublizaja ludziom walczacym przeciwko poniewaz sadza ze sa tymi "lepszymi" a jak to sie mowi "w dupie byli, gówno widzieli" nie chce mi sie juz wiecej o tym pisac bo natura tych ludzi jest na poziomie szympansów nie ublizajac tym ssakom. Beda teraz ublizac starajac sie zapomniec o tym jak pare tygodni wstecz oplacali swoja wolność ludziom ktorym teraz potrafia jedynie ublizyc na poziomie typowego menela z dworca centralnego. Co wiecej lasili sie do nogi proszac "o kielbase" (czyt. spokoj) a teraz zgrywaja wielkich bohaterow chodz sa jedynie zwyklymi pionkami.
Chcialem tylko pokazac jak to wyglada bo moze Ci ludzie uswiadomia sobie jakimi kretynami sa, i mimo ze na glupote nie ma lekarstwa moga jeszcze sobie uswiadomic prawdziwosc słow w tym poscie. Wybor pozostawiam im.
Teraz macie pelne pole do popisu, obudzcie wyobraznie i pokazcie kto najmniej zrozumial ten przekaz i zacznie pieprzyc bzdury, badz ublizac innym, takze smialo czekam na ciete riposty ale chamstwo ze strony zwyklych pionkow mnie nie rusza.
Yours Waszka
|
/\ ja się z nim zgadzam, co jak co ale ubliżanie sobie z powodu pixelowej gierki jest troche śmieszne,a tym bardziej wyzywanie się od k*rw albo grożenie sobie na rl

No ale czym skorupka za młodu nasiąknie..
@Sherion
Wiem ze Levy sobie juz taka opinie wyrobil, ale gral wtedy na nim jakis jego kuzyn- tak mi mowil 2 dni pozniej