Zobacz pojedynczy post
stary 16-06-2009, 09:27   #40
Arcanian'member
Użytkownik Forum

Arcanian'member's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2009

Stan: Niegrający
Domyślny

@Lafa_elo
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lafa_elo Pokaż post
Jesli mozna pytanie od publicznosci spytaj czemu ma kanciata glowe
Bez takich.. Kazdy jest jaki jest, ty tez napewno nie jestes idealny...

@yochejnarapa
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez yochejnarapa Pokaż post
Przeprowadz ze mna wywiad jestem Akus Arhari odpowiem na kazde pytanie !!
Nawet powiem ile sprzedalem kk
Nie boj sie z w najblizszym czasie sproboje z nim przepowadzic wywiad. Przekonamy sie czy to ty Jednak sadze, ze nie

@Subuk_Soczek
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Subuk_Soczek Pokaż post
Natomiast ja proponuje pzreprowadzic wywiad z graczem o imieniu Boil . Jest to osoba ktory ma w miare wysoki lvl oraz znany jest z tego ze jego srednia spedzania czasu przy tibi wynosi 7h!!!!! jest to wynik sredniej z 365 dni. Uwzam ze jest to przyklad prawdziwego tibijczyka bez prawdziwego zycia CHCIALBYM PZRECZYTAC WYWIAD Z NIM!
@ Cadia skoro tak wszyscy polecaja wywiad z nim to naprawde musi byc ciekawe i tez przychylam sie do prosby!
Z graczem o imieniu Boil napewno sie skontaktuje, poniewaz jest on znany i mysle, ze wiele osob chcialo by wiedziec o nim cos wiecej A co do Cadia~ to jestem juz pewny i bede probowal. Jednak pierw musi mi sie go udac zlapac.

@Goral Dave
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Goral_Dave Pokaż post
Ja również chciałbym zobaczyc wywiad z cadia!!

Chociaż jesli moglbym poprosic to tez ja chcilabym udzielic wywiadu w tibi nazywam sie "goral dave" mysle ze spełniam wymagania ponieważ mam 196 lvl
W najblizszym czasie sie skontaktuje.

@Lumos
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lumos Pokaż post
Mam kilka propozycji graczy z ktorymi moim zdaniem wywiady mogly by byc ciekawe : Akus Arhari , Arcash , Cadia Nierro , Dark kajko , Medivh Shady , Xefuron
Dzieki za propozycje. Wiekszosc z tych graczy jest tak znana, ze napewno bede sie staral nie wiadomo tylko czy oni beda mieli ochote ze mna rozmawiac

@Koszyk
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk Pokaż post
ciekawy wywiad z Cadia nierro?

niezły żart.
Porzyjemy zobaczymy

@Faytah
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah Pokaż post
Jak bedzie z Cadia i pytania od publicznosci to ja chcialbym wiedziec czemu mowi ze jest z Grudziadza skoro mieszka pod nim,czemu mydli oczy opinii publicznej i nie moze sie zmierzyc ze statusem czlowieka nie mieszkajacego w miescie czyli wiesniaka?
Moze nie tak dosadnie, ale zapytam.

@Gigoro
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gigoro Pokaż post
O, sie czasem nie obsraj o,o

@topic
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Ames <3 xD

A tak ogolnie to siema o,o
Mial on racje, wiec nie ma co krytykowac. Naszczescie zmienilem to dosyc szybko.

@DJMakiss
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DJMakiss Pokaż post
Ja chce, ja chce. :|
Wypadalo by sie przedstawic kim jestes.. Nie jestem graczem dobrze znajacym Arcania.

@maku89
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maku89 Pokaż post
ja to bym chciał przeczytać wywiad z: Fayter, Boroth Flam, Artie Nigon, Boil i chyba nic więcej mi do głowy nie przychodzi jak na razie robisz dobrą robotę D GZ!
Z czescia z nich postaram sie przeprowadzic wywiad w najblizszym czasie. A co pochwale dzieki

@ames_trucia, Notopeczek
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ames_trucia Pokaż post
A ty idioto oddaj lepiej chara tak jak to robiles zawsze bo kurwa sie srasz pz wbic nawet na akcjach ogorze, a nie tu sie pocisz, i zglos na policje ze haka miales i mam twoje key ringi tak jak mowiles
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Notopeczek Pokaż post
idz przez trawnik a w gowno wejdziesz...
bahbhaha tylko takie dzieci jak ty lykaja jak pelikany.miales wiecej brazu w majtach niz kasy na tibi ,i niepierdol ze nie bo sie posrales chyba bardzioej niz ten haker.)
ps. logi ciagle mam moze poczytamy razem
a co do chara gram jak moge,w przeciwienstwie do ciebie ja niezyje tibia,i w sylwetsra neisiedze i neiexpie bo wolne cave

gratuluje sredniej
Prosze tutaj bez takich... Jezeli macie sobie cos do wyjasnienie nie robcie tego tutaj. Nie kazdy ma ochote to czytac, sami tu nie jestescie. Jezeli chcecie sie poklocic zapraszam do tematu Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum. Tutaj jest temat jak kazdy widzi wywiady..

@MMApanowieMMA
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MMApanowieMMA Pokaż post
kurwa to nie sa moje konta mowie calkiem powaznie moje jest aktualnie TYLKO TO. a ty koszyk sie uspokoj bo zaczales tak uwazac od kiedy pisze ci smutna prawde na temat twojej gildi. a skoro sa tu wywiady z TAKIMI SLAWNYMI OSOBAMI jak GO'KHU to sorki. mowie calkiem szczerze, zarzekam sie na wszystko ze konto ARKASZ nie jest moje. moje jest to thuygioshok partyzant_felix gloswyzywolonej arcani bojl yafls fruti_angel i to wszystkie. tak czy siak uwazam ze wywiad ze mna bylby bardziej ciekawszy niz z go'khu ktory ze tak powiem sie 'nie wyroznia'.
Daj swoj name i nie ma sprawy. I nie zapominaj, ze to jest temat poswiecony wywiadom..

@DO WSZYSTKICH

MAM OGROMNA PROSBE DO WSZYSTKICH. CHCIALBYM ZEBYSCIE DOCENILI WKLAD PRACY JAKI WSADZAM W TEN WATEK I NIECHCIALBYM WIDZIEC TUTAJ ZADNYCH KLOTNI ITP. OD TEGO MACIE INNE TEMATY... TEMAT JEST GLOWNIE PRZEZNACZONY WYWIADOM, A TU JUZ ZACZYNA SIE ROBIC POPELINA
Jezeli chcesz byc jednym z moich wywiadowcow poprostu napisz w tym poscie, lub poprzez pw, a ja rozpatrze twoja propozycje. Jedynym warunkiem jest to, ze musisz byc osoba znana z jakeigos powodu ( jednym z nich moze byc wysoki lv; zrobiles/as cos o czym mowi cala arcania)

Ostatnio edytowany przez Arcanian'member - 16-06-2009 o 09:29. Powód: .
Arcanian'member jest offline   Odpowiedz z Cytatem