Zobacz pojedynczy post
stary 16-06-2009, 10:50   #142
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Sadzac po gadce najwyzszej prawdy, jest to w 99 % pan Biboxon.
No to moze i ja cos sprostuje, skoro wszyscy cos wyrzucaja od siebie.
@Sherion
Nie rozkrecaj sie ztym paymentem co Ci dalem za niego bo chciales 300 k napoczatku a zeszlo do 1 bp of holding, jo mega masta pro.
Co do wyzywania innych to kazdy wie jaki Radek jest, ale ty mu zbytnio nie odstajesz, ale nie bede sie z znizal do twojego poziomu i pokazywal tego tutaj("Jestem Bogiem").
@Najwyzsza prawda
urwa,urwa a moze Ci co zostali z wanted okazali sie ze maja "wieksza jaja", bo co lepiej zachowac sie jak Bayter? Kiedy zadzwonil do niego sensej i mowil zeby wyjsc z wanted to wylazl i wszedl do marjoli, kiedy wykminil co i jak odszedl, i gadal wszystkim ze bedzie neutralem, a pozniej znow do nich wlazl (m jak milosc). I to jest dla Ciebie czlowiek co jest lojalny ? A i jeszcze jedno, skoro mowisz o dawaniu IP szwedom(lach), a Bayterek to po co wchodzil na konto Morsona i patrzyl co robimy,albo jak mial admina to wchodzil na czyjes konto zeby podsluchiwac ?? o0 o0 I skoncz juz robic z was tak czystych bo nie chce wyciagac wszystkich brudow z obu stron.
Ja mam to gdzies co mysli o mnie polowa ludzi pokroju zuther, Marek wie jakie jest moje zdanie i dlaczego jest jak jest.
Nie wiem jaki byl reson odejscie Marjana, mial wolna droge wyboru, skonczcie juz dywagowac co zrobil urb co zrobil marjan. Bylo minelo oby bylo najdluzej i jak najzabawniej. Powodzenia obu stronom.
A co do tego, ze niby my lapiemy sie wszystkiego co popadnie byle gildie utrzymac jest zenujace, bo na ta chwile to wy macie ze soba wiecej osob, ktore wylecialy z servera i nie zaplacily nawet z aktu desperacji i fauron znalazl sobie miejsce buahaahah

Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 16-06-2009 o 11:05.
tajemniczy111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem