Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
.Lyoth,odpowiedz na moje pytanie pare postow wyzej.
|
Byłem z tym zapoznany, zostałem zapytany co o tym sadze, lecz decyzja nalezala do liderów i ja nie mialem zadnego veta. Akceptuje to bo znam swoje miejsce w szeregu, nigdy nie ciagnelo mnie do władzy czy pozycji, dlatego moze nigdy nie mialem z tego powodow zadnych spięć. Mozecie napisac ze dalem sie podarzadkowac badz inne bzdury ale prawda jest taka ze nie przywiazuje duzej wagi do tego.. gram ile mi czas pozwala, nie jestem tez typem goscia co siada i wpierdziela 100 lvl w 2 miesiace. Gram sobie spokojnie i to mi pasuje, jak sami ludzie wiedza staram sie trzymac dystans do wszystkich sporow i problemow. W Wanted jest mi dobrze wlasnie dlatego zostalem. Poza tym jestem z Drazem Urbem Morsonem od kiedy pamietam Azure a z Dragiem jeszcze wczesniej, jestem kim jestem dzieki nim i mam to co mam zawdzieczam im w szczegolnosci (chodz nie tylko im). Jesli przegramy, przegram z nimi. Mozecie nazywac mnie lizodupem, ale bedzie to dowod na to ze nie znacie mnie kompletnie. To tyle na ten temat.
Yours Waszka