Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 16-06-2009, 16:01   #2386
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arav_ras Pokaż post
Ale ty kurwa jesteś głupi.Skończ pierdolić o ludziach skoro gówno o nich wiesz,sam widocznie masz kompleksy i starasz sie je jakoś tu leczyć.Brakuje ci argumentów na pikselach to wrzucasz na rl mimo że jak już wspomniałem NIC o nikim nie wiesz.
Mówisz o animowemu wypowiadaniu się? Będziesz w Krakowie to daj znac,są wakacje tez się moge wybrać do Warszawy i kurwa zobaczymy czy też będziesz taki cwaniak.
No spoko, jak będziesz w Wawie, to złap samolot do Holandii i wpadnij do mnie, czy mamusia nie pusci?
Sam pieprzysz głupoty o innych, o których gówno wiesz i usłyszałeś gdzieś piąte przez dziesiąte i sam sobie dopowiedziałeś wątek, a jak ktoś o tobie tak pojedzie, to jest źle, cnie?

Prawda boli? Brak mi argumentów w pixelach? Skąd możesz o tym wiedzieć jak nawet ze mną nie rozmawiałeś? Żal mi cię jebany przez psa w dupę hipokryto.

Poza tym, skoro sam jesteś taki cwany, to po co na forum piszesz, zamiast mnie znaleźć i zrobić co masz zrobić? Przyjedź, ustawimy się i zobaczymy ile z tego wyjdzie, adres chcesz? Na bilet ci dać?

Edit:
Nie mówię o anonimowemu wypowiadaniu się tylko o anonimowym wypowiadaniu się.

Btw. chcesz kupić jakąś postać? Może kolejnego chara dasz sobie zrookować?

Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 16-06-2009 o 16:03.
Wiecznyodpoczynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem