Ames Trucia
hmmmm zaczne od tego, ze nie rozumiem o co ci chodzi??
ze ja uzywam elfa? tak uzywam
ze ja strzelam do was na skrypcie sd target?? tak strzelam
tylko chlopczyku, gdzies po drodze sie pogubiles, bo widzisz
auto 200 stronghaste | equipsring 3053 3090
auto 200 sd enemy
auto 200 attack target
auto 200 manashield
to sa twoje skrypty! od ciebie je dostalem!! tak jak od ciebie dowiadywalem sie, ze jest juz nowy elf po kazdym update, wszystkie nowinki z tym zwiazane ty mi przekazywales, jestes moim elf masterem chlopczyku.
a najbardziej smieszy mnie to, ze wytykasz mi swojego skrypta "auto sd target" a przeciez gdyby nie ten skrypt, to nigdy nie mial bys wiekszego lvl jak 150, jestes wyskakanym charem na goromie na demonach.
jestescie tak zalosni piszac ze DPFT jedzie na bocie, ze to przechodzi ludzkie pojecie. przeciez bylismy razem w guild i wszyscy doskonale wiemy kto ma jakiego bota, (UWAGA trudne slowo, zapytaj rodzicow co znaczy, bo pewnie nie wiesz chlopczyku) ironia losu, ze wszycsy co mnie uczyli jak dziala bot sa z wami
Ames Trucia: elf master
link do elf bota
pomoc z obsluga elfa
auto 200 stronghaste | equipsring 3053 3090
auto 200 sd enemy
auto 200 attack target
auto 200 manashield
Acroma Angel:
pomoc z obsluga elfa
auto 1 dropitems 284
Panov:
pomoc z obsluga elfa
elf bot navigation
Moruthanix Coron:
obsluga NG
panowie i ty chlopczyku, osmieszacie sie.
Ames idz lepiej na dwor, pograj w pilke, znajdz sobie dziewczyne (wiesz co to dziewczyna??)
a sory
cytat:
20:08 Ames Trucia [230]: Na szczescie nie dlatego moge z usmiechem i wiatrem we wlosach hasac miedzy DPFT jak tyczkami i ORAC ICH PO DUPACH
nie no gej?? spox ja tam tolerancyjny jestem w takim razie znajdz se chlopaka i nie graj w tibie bo ci szkodzi na glowe dziecko
|