Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toiowo
Rosi kurwa przestan pierdolic ... jestes naprawde pojebanym czlowiekiem .... w Holandii naprawde za duzo ziola jarasz .... jestes w wojnie 2 tygodnie a kurwa kozaczysz jakbys cos zrobil na morganie.
btw "Powiedz kto cię zrobił, pójdę i cię pomszczę... " tym tekstem wlasnie wykazales swoje IQ ... zenujace ta gra zrobila z Ciebie popierdolenca ...
sry za przeklenstwa, tak wyszlo 
|
Lol, bez kitu, jak czytam takie teksty, to jestem za aborcją, eutanazją i legalizacją posiadania broni.
Człowieku, wiesz o mnie cokolwiek? Poza tym, że mam pixela w grze Tibia?
Do Holandii jadę na wakacje, jeśli jakoś pomoże to twojemu rozrośniętemu ego. Poza tym od kiedy wypowiadanie własnej opinii jest równoznaczne z tym, że jest się alfą i omegą? Lol...
Widzisz, frajerzyno za pięć groszy - jestem i zawsze będę od ciebie lepszy, wiesz dlaczego?
Bo mam wyjebane w to, czy ktoś uzna mnie za idola, wzór, pojeba, czy niespełnione dziecko atomowej rewolucji, bo i tak prosto w ryj powiem mu co o nim myślę, tak jak teraz mówię (w sensie metaforycznym) tobie:
Wy*******aj z takimi tekstami, bo gówno o mnie wiesz. Przeczytałeś jeden z setek postów, które kiedykolwiek napisałem i myślisz, że znasz mnie tak, jak byśmy w jednej piaskownicy babki stawiali.
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Kthxbye