Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2009, 09:07   #65
Arcanian'member
Użytkownik Forum

Arcanian'member's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2009

Stan: Niegrający
Domyślny

@Protekst
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protekst Pokaż post
No coraz ciekawe są te twoje wywiady i bardzo fajny pomysł noi oczywiście czekam na więcej! xD
Dzieki.

@DJMakiss
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DJMakiss Pokaż post
Jestem bardzo znanym graczem na tym serwerze.
Moj real i pro to Ames Trucia.
Do tego znam Sworderka, widzialem kiedys Aate w ab, Calis to moj kuzyn.
I mialem kiedys noobska gildie Whisper.
Szkoda tylko, ze nie dodales, ze jestes dzieckiem nie majacym wiecej niz 14 lat badz poprostu malo inteligentna osoba, ktora zamiast z kogos robi z siebie debila. Nie chce nikomu ublizac, ale w twoim przypadku chetnie bym to zrobil... Piszac tutaj takie glupoty nie zdobywasz reskeptu, ale go wrecz przeciwnie tracisz.

: ))
@eksnadeskach
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seksnadeskach Pokaż post
Najbardziej podobal mi sie temat z felixem. W zeszle wakacje zawziety PRZECIWNIK AMESA, BOILA teraz ich ziom o,o. Ale wiadomo ciagne psa do miesa.

Wywiady ,ktore chcialbym zobaczyc to:
-Alunir
-Farylin Manson
-Perla Salvaje
-Isoltar
-Medwicz
-Kart Nevin
-Fayter
-Phoneix the wise
-Boil
-Wovimus
Edit
-Lord Smigacz
-Pudd Knight
-Caelos
a nie jakies psy ,ktore wiedza jak sie pchac do wladzy ,albo wybotowane na elfie.
Zastanowie sie. Napewno z niejednym z graczy ktorych wyzej wypisales opstaram sie porozmawiac.
Jezeli chcesz byc jednym z moich wywiadowcow poprostu napisz w tym poscie, lub poprzez pw, a ja rozpatrze twoja propozycje. Jedynym warunkiem jest to, ze musisz byc osoba znana z jakeigos powodu ( jednym z nich moze byc wysoki lv; zrobiles/as cos o czym mowi cala arcania)
Arcanian'member jest offline   Odpowiedz z Cytatem