to powiedz mi kto na wojnie biega w pierwszym szeregu, i kto łamie defensa wrogom jak nie knight? palek ma zjebane leczenie a knight to tylko sie potuje i ma 1200 hp + na ture (bo jak ty zajebiesz jedno SD to on 2 razy sie wyleczy). a palkiem? spiryt ci odnowi 300 zycia i 150 many to co druga ture mozesz sobie rzucic sana ktory raz da ci 300 a raz 600, no i wiecej klikania na ktore nie zawsze jest czas, a jesli powiesz mi ze mozna sie botem leczyc - botem teraz to tylko ryzyko a poza tym bot powoduje duze lagi jak cie potuje na siłe, to nie mozna sie ruszyc.
palek niby moze byc fajna postacia do raszowania, raszujesz raszujesz a jak wpadasz w trapa to skupiasz sie na potowaniu i leczeniu, ale assasiny maja tylko 4 kratki zasiegu, a to bardzo malo na wojnie. przyspieszacz palka sux, bo nie mozna atakowac (i z tego co mi sie wydaje to dostaje sie wieksze hity), mozna tylko biegac po mapie zeby pz zgubic jak juz sie z openki ucieknie. a knight moze sobie biegac na utamo tempo hur czy jak tam sie to nazywalo, na tym strong haste knighta, a jak juz wróg jest w trapie, a na wojnie prawie zawsze trzeba kogos trapnac zeby zabic, to ma do dyspozycji berserka tego co wzmacnia hity 2 razy + 2 razy mocniejszy wtedy miecz + exori gran. Elaro jakos zamienil podczas wojny maga na knighta i red skula wbil szybko na szweduchach, na*******al fragi na najwyzszych levelach az milo. po prostu knight pelni inna role niz palek i mag. poza tym uwazam ze profesja palka nie ma racji bytu bo jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego. palek w niczym nie jest najlepszy.
Rone epso-82 rp max/deleted za bota
zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony
Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam
Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active
|