Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2005, 22:00   #1
Magical Trevor
Użytkownik Forum

Magical Trevor's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia

Magical Trevor ma numer GG 8807376
Strzałka World of Warcraft

Slyszeliscie o takiej grze jak 'World of Warcraft'?

Gra jest za***ista, jak ja zobaczylem to normalnie galy w dol. Postaram sie to opisac w punktach orzyznajac rowniez punkty 1-10.

1. Grafika tu muesz dac max punktow 10/10. Ta grafa jest tak wspaniala ze trzeba miec mocnego kompa jak cholera. To nie byle gra, to jest cudowna gra.
3. Postacie, tu mozna byc praktycznie wszystkim trole, orki, umarlaki, enty, elfy, druidzi jacys, ludzie i jakies tam inne jeszce ale to jest normalnie wypas!!!!!!!!! 10/10
2. Teraz roznorodnosc gry, tutaj tez daje max 10/10. Gdybyscie widzieli jakie sa tryby. Normalnie mozna walki pod woda robic. Wojny na powierzchni. Jesty tyle ras ze mala bania, elfy, krasnoludy, gobliny, orki, trole, enty, druidzi, rycerze, magowie. To jest gra cRPG wiec prowadzimy postac zza plecow. Normalnie GH to sa np. budynki albo wielkie namioty. Wszysciutko od srodka wyglada, za***iste jednym slowem a jezeli kogos chca do gildi przyjac to ten ktos wychodzi na srodek sali lub areny i przywodcy cos tam mowia a czlonkowie stoja lub siedza w kolku a to wszyscy sa ludzie (tzn. gracze bo postacie nie koniecznie ludzie ). Co tu gadac, super gra.
3. Koszty, no tu juz jest gorzej, bo nie dosc ze trzeba kupic oryginalna gre pewnie za jakies 60-70$ albo iles nie wiem to trzeba jeszcze co miesiac za to placic, cos jak PACC tylko ze na granie sie placi . 2/10
4. Sposoby transportu, zalezy jakie sie ma rasy, nie wiem jak to jest ale na screenach sa np, duze enty, gryfy, helikopterki dla krasnali, wilki dla orkow i wsyzstko co za***iste no to jest po prostu wypas. 10/10
5. Co tu gadac ta gra jest jednym slowem za***ista, najlepsze co widzialem, mam nadzieje ze wam tez sie spodoba jak zobaczycie screeny ku*** to jest cos po prostu wspanialego. 10/10

KURKA co tu mowic, sami zobaczcie koniecznie (ponizej) tu znajdziecie wszystko o tej gierce, no of course to jest online bo w to graja ludzie hehe

<< World of Warcraft >>

<< Tu sa super Screeny >>

~~ Magical Trevor 1 ~~

~~ Magical Trevor 2 ~~

"Everyone loves Magical Trevor..."

~~ super, krótkie pioseneczki z filmikiem // polecam, naprawde sp0x ~~

Ostatnio edytowany przez Magical Trevor - 12-02-2005 o 22:02.
Magical Trevor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.