Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2009, 21:50   #12
Ghernie
Użytkownik Forum

Ghernie's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2008
Wpisy bloga: 12

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Noradin Pokaż post
Witam,szukam świata dla rookstayera i knighta,piszę swoje wymogi:
Non-pvp
Dużo polaków
Małe ceny
Dobry tutor
Mało BRplixxx
Szybki resp [Chodzi mi o to że nie czekasz 3 min,tylko np. 1 min.
Twoje kryteria są niemożliwe do spełnienia!
Noob-pvp - Dobra, może być. Lecz licz się z tym że od chu.. noobów, boterów, Polaków... (dlatego staram się NIGDY na non-pvp nie zaglądać)
Dużo "polaków" - No ja nie radziłbym ale jak już musisz to coś al'a celesta/harmonia/
Małe ceny - zawsze zdawałomi się, że ceny mogą być tylko niskie (ew. wysokie). Teraz już nie ma wysokich cen. Na każdym serverze są niskie. Na noob-pvp, są tak niskie, że ludzie można powiedzieć, że mogą Ci płacić, za wzięcie itanza.
Dobry tutor - licz się z tym, że dużo ludzi robi Tutorów dla śmiechu/szpanu/teaserów itp. Mało gdzie znajdziesz "dobrego" tutora.
Mało BRplixxx - nie rozumiem. Czemu nie chcesz BR? Br są nawet lepsi od "polaków", z niektórym można nawet ZAUFAĆ!
Szybki resp - Wszystko co wymieniłeś up, zaprzecza temu punktowi. W noob-pvp, na KAŻDYM (dobra... Prawie każdym) podstawowym expowisku znajdziesz botera. Trzeba się nieźle skitrać, by znaleść wolne, gdzie spokojnie poexpisz (myśle, że bardziej "pobocisz" ale to już nie moja sprawa). Tak więc jeśli chcesz expić normalnie, to wyrzuć z 4 warunki wyżej.

Skracając: " Takie rzeczy tylko w Erze". Jak się juz koniecznie uprzesz, to możesz wybrać Celeste lub Mythere.

Ostatnio edytowany przez Ghernie - 18-06-2009 o 21:52.
Ghernie jest offline   Odpowiedz z Cytatem