Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2009, 23:37   #149
N0Life
Użytkownik Forum

N0Life's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2008

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez @Goku Pokaż post
nikt ci nie każe tam skillowac.. po za tym shielding nie idzie... i żeby sie tam dostać musisz wykonać questa.... jestescie powaleni, że golemów nie powinno być -.-, ktoś jeszcze napisał, ża FAIL był jak dodano rozgi.... haha powaliło was.. chceli byscie porzez cala tibie walic ciagle z tego samego !?

golemy to urozmaicenie gry.. każda gra sie kurwa rozwija a wy temu zapobiegacie. nikt wam nie kaze isc tam skillowac -.-

posrane dzieci, ju jie mam słow na was... co roku jak czytamkomentyo update to zawsze jakies dzieci musza wtracic swoje slowo i powiedziec to jest do dupy... to jest nie potrzebne a to głupio wyglada... pojebani jhestescie i tyle. golemy powinny zostać.. taki 100lvl wbije tam najwyżej 1 skilla -.-
nie bulwersuj się tak kid ! złość piękności szkodzi. wyrażam tylko mój pogląd a ty od razu ciśniesz po ludziach, pomyśl 100 razy zanim coś napiszesz, bo jak byś pomyślał 2 to i tak za mało by było enjoy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak Pokaż post
Pixel stworzony przez niemcow, gdzie jedynym zadaniem jest lizanie dupy by przetrwac, cos na zasadzie podpisania Volkslisty. Tylko niemcy mogli stworzyc rownie cos manipulujacego ludzki umysl. Tibia to syf, był jest i bedzie, ja potrzebowalem 36 lat zeby do tego dojsc. Moze komus z Was uda sie szybciej to zrozumiec...
N0Life jest offline