Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cloudres
Niech ktoś powie że Cipki nie kradną pomysłów z OT :/ Zobaczcie na miasta, podobnie zrobione są niektóre miasta na otsach(dekoracje itp), tak samo expowiska, nowe dle na dara i wyrmy na lb yuck, przynajmniej z tego co widac na screenach. Niedługo pewnie jeszcze wprowadzą aby na ekranie pojawiało się za ile się uleczyłeś exurą/potkiem... Omg masakra. Monków nie ma co komentować, poprostu idiotyzm w czystej formie. I dzieciaki nie mówcie że nikt na 100+ by nie skilował bo nie wiecie co mówicie a plotki z depo w carlin zostawcie dla siebie. Wyobraźcie sobie że ktoś gra w pracy, na serwerze non pvp. Normalnie pracuje tylko od czasu do czasu sobie zerka na monitor i rusza sie postacią żeby jej nie wylogowało, nie musi się leczyć, prawdopodobnie nie można też na niego nic zlurować, nie musi uważać aby przypadkiem nie zabić potworka na którym skiluje... Bez sensu. Nie wszyscy myślą tak jak wy że jak się ma pacca to trzeba expić, expić i jeszcze raz expić. Są ludzie (ja) którzy potrafią przez 1/3 trwania premium time stać pod depo i gadac/bawic sie, przez druga 1/3 skilowac a reszte czasu poswiecic na expienie. Haj lefele nie mają bajecznych skili, nikt by nie pogardził dodatkowym distem do zdobycia którego nie potrzeba praktycznie żadnego wysiłku. Co do knightów to też za przeproszeniem pierdolicie głupoty, skill shieldingu nie jest jakiś bardzo ważny, po pierwsze jest dużo fajnych broni dwuręcznych (hail ave) a po drugie to siłą knighta w trakcie blokowania potworów jest ilość jego hp. To chyba oczywiste że jakbyście szli na hunta na jakieś poi to byście wybrali 160ek z 50 shieldem zamiast 150 z 90 skillem prawda? To teraz przeczytajcie sobie mój post jeszcze raz , uderzcie głową w stolik, popatrzcie na wasze świadectwo, usuńcie tibię z komputera albo zainstalujcie sobie IP changera
|
Ja na swoim ek mam 87 cluba. Wiem że długo by to zajęło ale chętnie bym poskilował do 100 nawet kosztem zatrzymania się na obecnym shieldingu.
Mógłbym teraz treinić póki nie mam pacca ale jest to mozolne i męczące jak szybciej zabijam slima niż on przywoła nowego klona... (zabicie - 6 sekund, przywołanie - około 15 a czasami i minuty.)
Co do 150 ek z 90 shieldingiem a 160 ek z 50 shieldingiem przegiąłeś... Ja bym wybrał 150 bo z aż tyle większym shieldingiem obrywałby mniej i rzadziej byłby trafiany.
@Goku
Ty już się kłócić przestań bo tu się powinno dawać zdjęcia...
P.S. Wiem że też nie daje zdjęcia ale nie mam S tutora itp a chciałem się wypowiedzieć.