Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2009, 08:48   #13361
SzadowFeruKiller
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 06 2009
Lokacja: Lidzbark

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Bomba Squad
Świat: Luminera
Poziom: 192
Skille: 27
Poziom mag.: 80
Domyślny

@dybus

jaka napinka z lootem :O

@ganna

słusznie

btw

nie wiem na którą jest zakończenie roku

@taddii

ty nawet takie byś nie zajebał
cwaniakujesz komentujesz teraz każdego - pokaż coś lepszego bocie hahaha ja BYŁEM lepszy ALE haknoł mnie KUMPEL z którym 'trapowałem'
prawda jest taka frajerze głupi że ty nikogo nie zabiłeś ? ohhh sory zabiłeś noobków na pohu lurując im kilka gsów ahahaha nie wypowiadaj się bo i tak gówno robiłeś
nic 0 skilu szczylu nic nie pokazałeś i w*****a mnie ta twoja gadka ooo ja byłem pro a wy jesteście do dupy hahaha a tibia to 32 pixele no i chuj jak ci się nie podoba śmieciu to nie patrz i wyloguj się bo jak przypomina mi się twoja morda to myśle o mopie do zmywania podłogi a więc zamknij ryja i nie wypowiadaj się jak nie grasz
myślisz że jestes najlepszy trap maker ale gówno prawda nic nie zrobiłeś mnie, ganny nie umiałeś zabić tak jak twój pro kumpel velder jaracie się dwoma ssami na których wyszliśmy cało z wszystkiego a ty dalej masz podniete pajacu

po 1 cipo zdam po 2 to nie zawa ale technikum budowlane pro trapie który już nie istnieje ale się kozacko rokowało twoją postać hahahaha masz pozdro od brata pajacu

Ostatnio edytowany przez SzadowFeruKiller - 19-06-2009 o 08:56.
SzadowFeruKiller jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.