Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2009, 11:08   #175
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez @Goku, dziecko update'u Pokaż post
dobry jesteś, pisze tutaj raz na rok a już wszyscy mają mnie dość.. wiśi mi to. pisze tak jak mysle. powiem ci, ze zazdroszcze twojego umyslu -.-
Po co trzymać śmiecia na forum, co pisze innym, że są "pojebani" bez konkretnych argumentów? Nawet ja tak nie robię...
"wiśi" ci to?
"pisze tak jak myśle" - skoro tak piszesz, to nieźle musisz mieć w bani po(przewracane!)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez @Goku, dziecko update'u Pokaż post
o tym przez cały czas piszę.. a te dzieci mi wytykają, że już mnie nie lubią... że bzdury piuszę..... pojebani jestescie i tyle
Same dzieci ci wytykają? To co ja kurna, w przedszkolu się udzielam? Weź idź do baru, poproś o sok z wyciśniętych pomarańcz i zastanów się nad idiotyzmami co piszesz. W rl nie masz problemów z dogadywaniem się? - aff, nie powinno mnie to interesować, nvm

Masz zadania na wakacje:
1) Naucz się edytować posty na forum
2) Naucz się w miarę poprawnie pisać

...czyli: doedukuj się i nie pier...

@Kalda
Cytuj:
Jak Widze Co Wy Piszecie GŁupie Dzieci To mi Sie SraĆ Chce. Wszedzie Tylko "Żal" "fail" , A 90% Z Was Angielskiego Nie Zna( No Jedno SŁowo "fail"), Jak Ktos Bedzie ChciaŁ Bic Te Golemy To BĘdzie Je BiĆ Co Wam To Przeszkadza JeŚli I Tak Tam Nie Traficie Bo 50% Z Was To Facc+ Nooby Z Non Pvp. Poza Tym Jestescie Idiotami I PÓŁgŁowkami Jak Typ Pisze Ze 9 OsÓb Naraz Moze Bic Jak DookoŁa Potwora Jest 8 Sqm. Debilizm WtÓrny N/c. A Ty Cashtan Nie MyŚl Sobie Bo Z Pz Nie Wyjdziesz Wielki Tutorzyno
Jesteś jakimś pokemonem?
Srać ci się chce od takich rzeczy? Zajebiście się w domu masz =/
Nie jest tak, że może nawet więcej ludzi bić 1 moba np dodatkowo palkowie z dystansu?

Bachory dochodzą do głosu \o/. Porażka.

@topic
Tak, dwarven legs - najpierw na OTSach, teraz w Rl. Teraz tylko się dowiedzieć skąd je będzie można wytrzasnąć

Cytuj:
Tak, bo Tibia 7.5 była lepsza niż ta teraz. Nie było żadnych trainów, balansacji, mega potionów, 40 lvl był respektowany. A Ty swoimi wypowiedziami pokazujesz że jesteś dzieckiem apdejtu co biję demony z różdżki. -.-
Dokładnie

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 19-06-2009 o 11:23.
Rocket Slayer jest offline