Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2009, 16:29   #540
kamsz
Użytkownik Forum

kamsz's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Białystok

kamsz ma numer GG 1150154 Adres Jabbera do kamsz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Notopeczek Pokaż post
daj name chara jaki mialems moze poprostu byles przylepcem jak etra do unb dlatego byles ..tylko rok i wyjazd.)
pozatym zacznijmy od tego o jakich czasach dt ty gadsz ja mowie od poczatku serwa do czasu az sellem chara kiedy dt bylo potega a bapupy niebylo jeszcze w myslach nawet o arcani
bo jakos mnie dt pamieta bardzo dobzre ciekawe czy ciebie pamieta jak mnie...
pionem pewnie byles i tyle..jak tera zreszta.)
hah przylepcem? jakim cudem jestem teraz przylepcem do unb skoro nawet do nich na vt nie zagladam bo nie chce z nimi walczyc? zasiegnij informacji skoro juz probujesz szpanowac

przylepcem to byles tylko i wylacznie ty dochodzac do wojny a pozniej wymigujac sie od walki (hiho kiedy gali do ciebie dzwonil ;] pierdoleeeeee nie walcze leszczu ma moje passy)

a gram troche wiecej niz rok, zaczalem jakos pare miesiecy po tym jak arcania powstala, kolejne bledne info? ;/

poczatki serwera mowisz... o ile mnie pamiec nie myli to dt zaczelo wciagac do siebie innych szwedow zaraz po tym jak vampy wypowiedzialy im wojne

co do mego nicku, zadaj sobie trudu i poszukaj, podpowiem, ze zdarzalo mi sie grac na tony rowku i pozniej poszedlem z nimi na galane grajac na sugusicie

co do piona... jestes ostatnia osoba ktora powinna tego slowa uzywac
24/05/2009 13:08:34 x: no przylazilem na raid a jak zobaczylemz e cos sie szykuje to sie ulotnilem :d
24/05/2009 13:08:38 x: ja sie niemieszam
24/05/2009 13:08:42 x: to wez tam wyjasnij

raczej do piona sie nie pisze w obawie o wlasne dupsko, czyz nie sua? ;]
pionem byles i pionem pozostaniesz, nie wazne po jakiej stronie bedziesz

edit: przypomnialem sobie, nie pierdol o tym, ze oddawales chara bo nie miales netu bo to gowno prawda
latales na noobie na battlach az milo i darles jape wiec~

EOT z mojej strony, masz moje gg jak chcesz sie dalej klocic ;]
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging
15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging
15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit
15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?(

Ostatnio edytowany przez kamsz - 19-06-2009 o 17:00.
kamsz jest offline   Odpowiedz z Cytatem