Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2009, 21:37   #2
Ghoost Assasin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 06 2009

Domyślny

1. Mam na imię Przemek, mam 14 lat aktualnie jestem uczniem
2. Counter Strike (steam) mam od 3 lat (non-steam miałem jakieś 5 lat temu), na serwerze cs.hunted.pl gram ok. 2 tygodnie. Mam admina na serwerze cs hunted.pl. Gram pod nickiem Ghoost Assasin (myślę, że większość mnie zna ^^)
3. Nigdy nie byłem karany na żadnym serwerze. Z adminami utrzymuję przyjazne stosunki (pozdro dla: Dromcia, Rybci, Miniego, Kamila )
4. Znam komendy, które powinien znać admin a w gdybym czegoś potrzebował mogę w konsoli wpisać amx_help
5. Na serwerze panuje wspaniała atmosfera i bardzo chciałbym, aby taka została. Dlatego składam podanie gdyż coraz częściej na serwer wchodzą ludzie, którzy nie pozwalają na normalną grę np: TK/TA wyzwiska, spam itp
6. Gram często na tym serwerze i starzy wyjadacze tego serwera raczej mnie znają Staram się podtrzymywać (zazwyczaj na voicu ale na czacie też) iście rodzinną atmosferę Jak już wspominałem dużo czasu spędzam na grze na tym serwerze. Chciałbym, aby dano mi szansę, a na pewno ją wykorzystam Zresztą jestem ninją więc dam radę xD
Ghoost Assasin jest offline   Odpowiedz z Cytatem